ZUBČIĆ JEDINI HRVAT U DRUGOJ VOŽNJI SLALOMA: / Rodeš, Vidović i Kolega ostali bez plasmana na teškoj stazi u Alta Badiji

Image
Foto: Profimedia

Druga vožnja u Alta Badiji je na rasporedu u 13 sati

21.12.2020.
11:32
Profimedia
VOYO logo

Filip Zubčić je jedini od četvorice hrvatskih skijaša uspio izboriti drugu vožnju prvog ovosezonskog slaloma za Svjetski kup koji se održava u talijanskoj Alta Badiji, a imao je 28. vrijeme prve vožnje u kojoj je zaostao 2.15 sekunde za vodećim Talijanom Alexom Vinatzerom (54.73).

Na teškoj stazi za skijaše s višim startnim brojevima Zubčić je uspio solidno iskoristiti startni broj 31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istok Rodeš je sa startnim brojem 34 imao 39. vrijeme prve vožnje, a od plasmana u drugu vožnju je bio udaljen 65 stotinki, zaostavši za najbržim 2.87 sekunde.

Matej Vidović je sa startnim brojem 56 imao 49. vrijeme (58.45) među 55 skijaša koji su došli do cilja. Nažalost, među njima nije bio SamuelKolega, koji je u donjem dijelu staze promašio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedanaestorica skijaša uspjela su doći do cilja s manjim zaostatkom od jedne sekunde za Vinatzerom, a među njima su najbrži bili Švicarac Daniel Yule (+0.27), Austrijanac Michael Matt (+0.36) te dvojica Norvežana, Sebastian Foss-Solevaag (+0.37) i Henrik Kristoffersen (+0.40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga vožnja u Alta Badiji je na rasporedu u 13 sati, a Filip Zubčić će na stazu kao treći te bi mogao u boljim uvjetima nego što ih je imao u prvom nastupu popraviti svoj plasman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo