narugao se ronaldu / 'Zlatna lopta? Sumnjam, ne poziram u donjem rublju'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Vratar Bayerna iz Munchena i njemačke reprezentacije Manuel Neuer o skorašnjem je izboru dobitnika Zlatne lopte za njemački Kicker izjavio kako smatra da neće prestići Ronalda u toj utrci, jer 'nije maneken i ne pozira u donjem rublju'.

18.11.2014.
8:28
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Vratar Bayerna iz Munchena i svjetski prvak s njemačkom reprezentacijom Manuel Neuer u intervjuu je za njemački Kicker progovorio o svojim šansama za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte.

''Mislim da nemam puno šanse. Potpisao sam vrijedan ugovor s Adidasom, ali nisam ničiji veleposlanik, a uostalom, nisam ni model i ne fotografiram se u donjem rublju kao neki'', rekao je Neuer, aludirajući na Cristiana Ronalda koji je daleko najveći favorit za osvajanje ovogodišnje vrijedne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images

Cristiano Ronaldo

Podsjetimo, Ronaldo je prošle godine po prvi put osvojio Zlatnu loptu, prekinuvši tako dugogodišnju dominaciju Lionela Messija, a jedini vratar u povijesti koji je uspio osvojiti tu nagradu bio je Lav Jašin davne 1963. godine. 

''Ja volim ograničiti svoju predstavu samo na nogometni teren. Između crvenog i zelenog tepiha, biram onaj zeleni. Nakon utakmica uvijek se prikazuju golovi, asistencije, lijepi potezi, ali nikada lijepe golmanove obrane, iako ponekad morate riskirati ozljedu pri njihovu izvođenju'', završio je Neuer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA će 1. prosinca objaviti popis trojice igrača koji su u užoj konkurenciji za osvajanje nagrade, dok se zasad zna samo širi popis na kojem su 23 imena, a među njima su i ona Manuela Neuera te naravno, Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo