stari poput vina / Zlatan Ibrahimović osvojio jubilarnu desetu nagradu za najboljeg švedskog nogometaša

Image
Foto: AP

Nagradu kao najbolji nogometaš primio je na svečanosti održanoj u ponedjeljak u Stockholmu, a uručio mu je bivši portugalski nogometaš Luis Figo

10.11.2015.
11:40
AP
VOYO logo

Napadač švedske reprezentacije i Paris Saint Germainea Zlatan Ibrahimović proglašen je rekordni deseti put najboljim švedskim nogometašem.

Ibrahimovič je najbolji strijelac u povijesti švedskog nogometa, a postao je i najbolji strijelac svih vremena svog trenutačnog kluba Paris Saint Germaina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradu kao najbolji nogometaš primio je na svečanosti održanoj u ponedjeljak u Stockholmu, a uručio mu je bivši portugalski nogometaš Luis Figo.

Ovo je Ibrahimoviću deveta Zlatna lopta zaredom i deseta od 2005. Jedini koji je prekinuo Ibrahimovičev niz i to na samom početku 2006. bio je Fredrik Ljungberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle sam godine obećao da ću doći ovdje i ove godine uzeti svoju desetu Zlatnu loptu. Ne znam mogu li to obećati za iduću godinu", izjavio je Ibrahimovič.

On jedan od 23 nogometaša koji su nominirani za FIFA-inu Zlatnu loptu koja se dodjeluje svake godine najboljem svjetskom nogometašu. Uži izbor kandidata za FIFA-inu Zlatnu loptu bit će objavljen 30. studenog, a dodjela će biti u Zuerichu 11. siječnja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo