ZIDANE ŽELI HRVATSKOG MAESTRA U MOMČADI, ALI NIJE SVE TAKO BAJNO: / Otkriveno što mu je rekao u privatnom razgovoru

Image
Foto: AFP

Luka Modrić igrač je Real Madrida od 2012. godine

10.5.2019.
22:47
AFP
VOYO logo

Stvarno je nevjerojatno kakve se sve vijesti pojavljuju oko budućnosti kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u Real Madridu.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrate after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. (Photo by Isabella BONOTTO / Update Images Press / AFP)

Podsjetimo, hrvatski Maestro nakon srebra s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu osvojio je gomilu individualnih nagrada, uključujući i Zlatnu loptu, no ove sezone Modrić ne igra u najboljoj formi pa ga se u medijima konstantno seli u neki novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak je Cadena Cope javila kako je trener Zinedine Zidane osobno pričao s Modrićem i rekao mu da računa na njega i u budućnosti. To se dogodilo u sklopu Zidaneovog sastanka sa starijim igrčima Reala kako bi pokušali poboljšati ovosezonsku formu koja nije bila bajna.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane attends the Spanish League football match between Rayo Vallecano and Real Madrid at the Vallecas Stadium in the Madrid district of Puente de Vallecas on April 28, 2019. (Photo by Benjamin CREMEL / AFP)

Dan kasnije, u petak je drugi španjolski medij, Diario Gol, objavio istu informaciju, kako Zidane računa s Modrićem za sljedeću sezone, ali s bitnim dodatkom da je Luki francuski trener jasno poručio kako sumnja da Hrvat može u budućnosti ponovno biti na razini forme iz 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkada je Zidane preuzeo Real, stalno se nagađa s dolaznim i odlaznim transferima iz Kraljevskog kluba, s obzirom da je madridskom klubu potrebna temeljita rekonstrucija kako bi se vratio u vrh.

Real Madrid ove sezone igra poprilično loše, neće osvojiti niti jedan trofej, a u prvenstvu se nalazi na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo