bori se za sebe i vjeruje u pobjedu / Zdravko Mamić: 'Zahvaljujem svima koji su skupili jamčevinu, ali odbijam prihvatiti taj novac'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Preko svojeg odvjetničkog tima izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poslao je svoju izjavu u vezi aktualne situacije

8.12.2015.
15:40
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

RTL je jučer ekskluzivno doznao da je Županijski sud u Zagrebu odlučio da Zdravko Mamić, njegov sin Mario i još dvojica osumnjičenih mogu na slobodu čim uplate jamčevinu.

Image
BAYERN ĆE GLEDATI S TRIBINA /

Ekskluzivno doznajemo: Zdravko Mamić može na slobodu čim uplati jamčevinu!

Image
BAYERN ĆE GLEDATI S TRIBINA /

Ekskluzivno doznajemo: Zdravko Mamić može na slobodu čim uplati jamčevinu!

Zdravko Mamić mora dati jamstvo od 14 milijuna kuna a ostala trojica ukupno još 11 milijuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko svojeg odvjetničkog tima izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poslao je svoju izjavu u vezi aktualne situacije.

"Zahvaljujem svima koji su podržali Klub i mene osobno u ovim teškim trenucima.
Također zahvaljujem svim ljudima koji su sakupili jamčevinu za mene, ali ja odbijam prihvatiti taj novac jer mislim da ih ne trebam izlagati takvim opterećenjima. Jamčevinu ću pokušati ostvariti u nekretninama svojih prijatelja.

Siguran sam da će Uprava GNK Dinamo i svi zaposlenici bez ikakvih problema nastaviti raditi u ostvarenju svih ciljeva koje smo zajedno planirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam prisiljen nastaviti sa svojom pravnom bitkom za sebe i svoju obitelj, ali i za Dinamo, sa vjerom u konačnu pobjedu", poručio je izvršni predsjednik Modrih.

Cijeli klub čvrsto stoji iza izvršnog predsjednika te nastavlja raditi u ostvarenju zajednički visoko postavljenih ciljeva. Isto tako, uvjereni su kako će se optužbe USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima i Zdravko Mamić vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima u klubu.

Podsjećamo, kad položi jamčevinu i izađe iz Remetinca Mamić, osim što neće moći biti na dužnosti izvršnog predsjednika Dinama tijekom istrage neće smjeti kontaktirati sa svjedocima među kojima je i njegov brat Zoran, Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskok traži da se Mamiću blokira sedam milijuna kuna ranije jamčevine

Uskok je u utorak zatražio privremenu blokadu sedam milijuna kuna jamčevine koju je Zdravko Mamić za izlazak iz istražnog zatvota položio kada je prvi put pritvoren u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o privremenoj mjeri na koju se tužiteljstvo odlučilo istog dana kada je izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo da se Mamić u nastavku nove istrage može braniti sa slobode uz jamčevinu od 14 milijuna kuna. No, na odluku o blokadi ranije položene jamčevine, koja mu je trebala biti vraćena nakon određivanja nove, Mamić ima pravo žalbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo