mamić nakon celtica / 'Žao mi je što na ovom nivou nismo bili u ostalim utakmicama'

Čestitam igračima na pobjedi, popravili smo situaciju s koeficijentom, a lijepo se od Europe oprostiti sa šest bodova i pobjedom, kazao je nakon pobjede nad Celticom trener Dinama Zoran Mamić.

11.12.2014.
22:15
VOYO logo

U susretu zadnjeg, 6. kola D skupine Europske lige u Zagrebu su nogometaši Dinama svladali Celtic s 4-3 (2-2) i pobjedom se oprostili od Europe. Tri je pogotka za Dinamo postigao MarkoPjaca (14, 39, 50), u strijelce se upisao i Marcelo Brozović (49), dok su strijelci za Celtic bili Chris Commons (23), Stefan Šćepović (30) i Josip Pivarić (81, ag).

"Bili smo bolji protivnik i zaslužili smo pobjedu, a sad mi je što nismo bili na ovom nivou u ostalim utakmicama. Da smo bili, siguran sam da bi večeras slavili prolazak dalje. Marko Pjaca je odigrao sjajnu utakmicu, pokazao je da je dobar potencijal. Nažalost, suci večerašnje utakmice nisu bili pravi, oštetili su nas za pogodak i kazneni udarac, a i pogodak Celtica je postignut iz zaleđa", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Celtica Ronny Deila, očekivano, nije bio presretan s porazom.

"Igrali smo loše, očito nam je nedostajalo borbenosti i agresivnosti i zato sam jako razočaran iako smo zabili tri pogotka. Dinamo je večeras bio odličan, a u hrvatskoj momčadi ima nekoliko doista sjajnih mladih igrača", kazao je Deila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo