žestoka rasprava / Zanimljiva situacija u britanskom studiju: Bilić i Roy Keane se 'porječkali' oko igre Vatrenih na SP-u

Velikan Manchester Uniteda Roy Keane bio je vrlo kritičan spram igre Vatrenih nakon Nigerije, a Slaven Bilić prepirao se s njim u studiju ITV-a

17.6.2018.
16:01
VOYO logo

Utakmica Hrvatske i Nigerije na Svjetskom prvenstvu izazvala je dosta polemika u domovini, ali i izvan granica Lijepe naše.

I dok se kod nas slavi i hvali igra naše vrste, strani mediji su ipak dosta rezerviraniji. Velikan Manchester Uniteda Roy Keane bio je vrlo kritičan spram igre Vatrenih nakon Nigerije, koji je zajedno s našim Slavenom Bilićem sinoć komentirao utakmicu u studiju ITV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je ponudio optimistični scenarij u skupini D što se tiče Hrvatske. 

"Uz najveći respekt prema Islandu, ako mi osvojiimo bod protiv Argentine i tri boda protiv Islanda, mi smo prvi u skupini", rekao je bivši hrvatski izbornik, na što ga je ćudljivi Keane prvi put poklopio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jako optimistično", ubacio se ispod glasa legendarni, ali uvijek namrgođeni kapetan, što je nasmijalo Bilića:

"Pa naravno da sam optimističan. Igrao sam za velike klubove, a tamo uvijek vlada pozitiva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Bilićev optimizam nije dobro sjeo 48-godišnjem Ircu koji je sarkastično i neočekivano oštro odgovorio:

"Baš lijepo da imaš takav stav. Ali pred Hrvatskom su jako teške utakmice. Jasno da je najlakše reći: Trebamo samo remi protiv Argentine i pobjedu protiv Islanda. Kad bi nogomet bio tako jednostavan, to bi bilo sjajno. Ali, ne, to nije tako. Hrvatsku čekaju teški dani i ja mislim da će vas Argentina pobijediti", zaključio je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo