NEMA VIŠE KARATA PO KUNU /

Za Real i Ronalda ćete platiti i do 150 eura!

Image

Iz maksimirskog kluba je procurila informacija koliko će koštati karte za utakmice Lige prvaka. U Dinamu su se odlučili za svojevrsnu krilaticu - 'Real ćete skupo platiti, a utakmice s Ajaxom i Lyonom su bonus'.

30.8.2011.
9:50
VOYO logo

Na konferenciji za novinare u Plavom salonu direktor kluba Damir Vrbanović je potvrdio da će ulaznice za domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka ići samo u paketu. Što znači da će se sva tri dvoboja na Maksimiru prodavati u kompletu.

Tako ćete za gostovanje Cristiana Ronalda i ostatka zvjezdane družine iz Reala morati izdvojiti od 600 do 1200 kuna. Najnižu cijenu ćete platiti za sjevernu i polovicu južne tribine (ostatak je namijenjen gostujućim navijačima), a najvišu za Zapad. Istok će vrijediti 800 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamu su se tako odlučili skupo naplatiti gostovanje španjolskog giganta, a utakmice s Ajaxom i Lyonom su svojevrstan bonus.

Vlasnici godišnjih ulaznica će imati pravo pravokupa, a klub će im zbog toga otvoriti posebnu blagajnu od 5. rujna do 7. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagajne počinju s prodajom 7. rujna u podne, a prodaja će trajati sve do 12. rujna u 22 sata. Internetska prodaja krenut će 2. rujna u 12 sati i trajat će do 6. rujna također u 22 sata.

Ukoliko prodaju sve komplete ulaznica za ova tri susreta, u Maksimiru se mogu nadati zaradi od nekih 30 milijuna kuna, što cjelokupnu zaradu (uključujući 7 milijuna eura za ulazak u skupine Lige prvaka), diže na impresivnih 11 milijuna eura.

A lopta se još nije ni zakotrljala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo