premiership / Za Mourinha Newcastle uklet, poraz Arsenala, 'nula' Liverpoola

Porazom Chelsea, koji vodi s 36 bodova, može se okoristiti Manchester City koji današnjom pobjedom protiv Evertona može stići do samo tri boda zaostatka.

6.12.2014.
17:01
VOYO logo

Vodeća momčad Engleske lige Chelsea poražen je u 15. kolu na gostovanju kod Newcastle Uniteda s 2-1, pa je okončan niz od 23 utakmice bez poraza kluba kojeg vodi Jose Mourinho.

Junak pobjede bio je pričuva je Papiss Cisse s dva pogotka u 57. i 78. minuti, dok je jedini pogodak za Chelsea zabio Didier Drogba (83). Domaćini su od 81. minute igrali bez isključenoga Stevena Taylora (81).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je izgubio kod Stokea s 3-2 u izuzetno zanimljivoj utakmici u kojoj su domaćini poveli pogotkom Croucha nakon samo 20 sekundi igre, a do poluvremena je bilo 3-0 za Stoke. U nastavku je Arsenal smanjio na 3-2, no potom im je isključen Chambers u 78. minuti, pa je momčadi Arsenea Wengera propala šansa za potpuni preokret.

Liverpool je još jednom razočarao svoje navijače odigravši doma 0-0 sa Sunderlandom, pa Redsi nakon 15 kola zaostaju ogromnih 15 bodova za vodećim. QPR je na svom terenu slavio protiv Burnleya s 2-0, a Niko Kranjčar je ušao u igru u 66. minuti. I Nikica Jelavić je zabilježio nastup s klupe u 77. minuti za Hull City, koji je doma odigrao 0-0 s WBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Citya smanjili su zaostatak za vodećim Chelseajem nakon domaće pobjede nad Evertonom 1-0 u utakmici 15. kola Premijer lige.

Prvak je teže od očekivanoga došao do pobjede nad Evertonom, a jedini pogodak pao je u 24. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Yaya Toure. City je na najbolji način iskoristio prvi poraz u prvenstvu Chelsea, koji je ranije izgubio kod Newcastlea s 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu 'građana' pokvarila je ozljeda prvog strijelca Sergia Aguera na samom početku dvoboja.

Na ljestvici vodi Chelsea s 36 bodova, Manchester City ima 33, Southampton 26, a Manchester United 25 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo