ODBROJANI MU DANI U ARSENALU? /

Wenger rekao što misli o medijskim glasinama

Image

Čelnici Arsenala ne samo da ne namjeravaju smijeniti Wengera, već planiraju osigurati novih 60 milijuna eura za kupnju novih igrača.

20.2.2012.
14:19
VOYO logo

Premda je dio engleskih medija objavio vijest kako će ArseneWenger na koncu sezone napustiti kormilo Arsenala, francuski stručnjak smatra kako njegov posao nije doveden u pitanje usprkos činjenici što "Topnici" u posljednje vrijeme bilježe loše rezultate.

"Mnogi se raspituju oko mog odlaska. No, vjerujem kako je moj posao siguran. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka. To je od ključnog značenja za klub i pokušat ćemo se maksimalno koncentrirati na tu zadaću," poručio je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Daily Mail, vodstvo Arsenala obećalo je Wengeru 60 milijuna eura za kupnju novih igrača u ljetnom prijelaznom roku, a na listi želja nalaze se MarioGoetze (Borussia), LukasPodolski (Köln), EdenHazard (Lille) i MatiasSuarez (Anderlecht).

Francuz je trener Arsenala od 1996. godine i na klupi "Topnika" je osvojio 11 trofeja - tri naslova prvaka, te po četiri FA kupa i FA Community Shield, međutim londonski klub je već sedam godina bez trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo