WANDA JE OVAJ PUT PREVRŠILA SVAKU MJERU: / Objavila prevrući selfie pa postavila pitanje fanovima; 'Tko to može napraviti'

Wanda je poznata kao fatalna žena nogometnog svijeta

21.3.2021.
15:54
Instagram, Wanda Icardi
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Provokativna supruga argentinskog nogometaša MauraIcardija ponovo je malo prekardašila na društvenim mrežama. WandaIcardi poznata je po svojim kontroverznim izjavama i fotografijama, ali upravo zbog toga ima pravu vojsku od 7,5 milijuna pratitelja na Instagramu.

"Probudite me kad karantena završi. Tko može spavati i snimiti selfie?", napisala je pored fotografije ispod:

Wanda jer na glasu kao nogometna agentica koja odlučuje o karijeri svog muža, no okušala se u mnogim ulogama. Bila je neko vrijeme i voditeljica, a ne gaje navijači Intera prema njoj baš simpatije jer smatraju da je Icardija doslovno natjerala da ode u Pariz.

Također je poznata i po aferi koja je odjeknula u nogometnom svijetu. Ona je prije braka s Maurom bila udana za drugog argentinskog napadača, Maxija Lopeza, velikog Maurovog prijatelja za vrijeme igračkih dana u Sampdoriji. Njihovo prijateljstvo je trajalo sve do trenutka kad su Icardi i Wanda Nara završili zajedno. Od tada pa do danas, napeta situacija između spomenuta dva nogometaša nije se stišala.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali