PREDSJEDNIK SRBIJE / Vučić otvorio dušu uoči četvrtfinala u Sočiju: 'Hrvatska ima jaku momčad, jasno je za koga ću navijati'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Inače, Rusi su Vučića pitali za izjavu nakon što su beogradski mediji bliski srpskom predsjedniku ushićeno prenosili objavu ruskog veleposlanika u Beogradu...

2.7.2018.
20:54
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić za ruski Sputnjik otkrio je za koga će navijati u utakmici između Hrvatske i Rusije u Sočiju. Vučićev odgovor je, naravno, Rusija.

"Mislim da Hrvatska ima jednu od najboljih momčadi na Svjetskom prvenstvu, ali razumije se da ću navijati za Rusiju", rekao je Vučić koji je, inače, veliki nogometni fan i navijač beogradske Crvene zvezde, koji je bio i na povijesnoj utakmici Zvezde i Dinama kada su uoči Domovinskog rata na Maksimiru izbili neredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rusi su Vučića pitali za izjavu nakon što su beogradski mediji bliski srpskom predsjedniku ushićeno prenosili objavu ruskog veleposlanika u Beogradu koji je nahvalio Vučića kako je on bio jedan od rijetkih koji je vjerovao u pobjedu Rusije nad Španjolskom.

"Samo jedan čovjek je čvrsto vjerovao u pobjedu Rusije nad Španjolskom - Aleksandar Vučić. Njegov optimizam vezan za tu utakmicu iznenadio me je tijekom našeg razgovora 29. lipnja. Ali, on nije pogriješio! Hvala svim našim srpskim prijateljima - navijačima", napisao je Aleksandar Čepurin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo