RJEŠENJE ZA DINAMOVA SLAVLJA? / Vrući ples nasred nogometnog terena

Image
Foto: ole.com.ar

Nakon tri godine posta, nogometaši Boca Juniorsa vratili su naslov prvaka Argentine u svoje vitrine. Slavlje koje je uslijedilo nakon osvajanja titule bilo je vatreno u skladu s južnoameričkim temperamentom.

13.12.2011.
10:19
ole.com.ar
VOYO logo

Pogotkom nesuđenog hrvatskog reprezentativca Daria Cvitanicha, nogometaši Boca Juniorsa su u nedjelju svladali All Boyse (1:0) te tako potvrdili naslov argentinskog prvaka.

Ovom pobjedom klub sa stadiona La Bombonera je zaključio Aperturu bez poraza. U 19 kola upisao je 12 pobjeda i sedam neodlučenih ishoda primivši samo šest golova. To im je prvi naslov prvaka od 2008.

Slavlje koje je uslijedilo nakon susreta bilo je dostojno južnoameričkog temperamenta. Nogometaše i navijače vatrenim su nastupom zabavljale plesačice, koje su svima priuštile pravi karnevalski doživljaj.

Desetak prelijepih djevojaka u vrlo oskudnim kostimima istrčale su na teren te zaplesale uz ritmove sambe. U vrućem su im se plesu, naravno, pridružili i nogometaši te tako priredili pravi spektakl za oduševljene obožavatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo