UDARNI BRANIČ / Vrsaljko nakon pobjede: 'Nisam se obazirao na engleske naslove, vratilo im se što su nas podcijenili'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju"

12.7.2018.
0:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!

Dalićeva momčad je okrenula dramatično polufinale i u produžetku pobijedila Englesku pa će za titulu igrati u nedjelju u 17 sati u Moskvi protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska je povela u 5. minuti golom Kierana Trippiera, ali je Perišić izjednačio u 68., a Mario Mandžukić u 109. zabio za pobjedu. Vrsaljko je bio upitan zbog ozljede, ali je na kraju izdržao svih 120 minuta i asistirao je Perišiću za 1:1.

"Kad podcijeniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Ja uvijek kažem: Izađi na teren pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele", rekao je Šime nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričalo se da ovo nije Engleska koja nabija lopte i preskače igru, ali kad smo mi krenuli u pritisak koji smo uvježbavali cijeli tjedan, onda se pokazalo da je to ipak stara Engleska. Fizički smo bili spremniji, imali smo volju i htijenje. Nakon što smo primili gol bili smo bolji i bilo je pitanje vremena kad ćemo zabiti. Ova reprezentacija ima karakter. Mi živimo jedan za drugoga i željeli smo dati 300 posto u ovoj utakmici pa da si ništa ne možemo zamjeriti. I kad imaš takav pristup i svu onu podršku iza sebe, onda pokažeš zube", dodao je Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo