Želi nove izazove / Vidić napušta United i Premier ligu

Image
Foto: martin Rickett/Press Association/PIXSELL

'Nisam mogao niti zamisliti da ću ovdje osvojiti 15 trofeja. U svakom slučaju, odlučio sam otići na kraju sezone, želim se posvetiti novim izazovima u nastavku karijere', rekao je Vidić.

7.2.2014.
11:43
martin Rickett/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nemanja Vidić na kraju sezone će napustiti Manchester United.

Srpski internacionalac se oglasio priopćenjem u kojem tvrdi da će mu klub biti izvan Premier lige jer u Engleskoj može igrati samo za Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoper 'crvenih vragova' u United je došao iz moskovskog Spartaka na početku 2006. te je odmah debitirao protiv Blackburna.

"U posljednjoj sam godini ugovora i ovih osam godina u Manchesteru uvijek će mi biti najbolje u karijeri. Nisam mogao niti zamisliti da ću ovdje osvojiti 15 trofeja. U svakom slučaju, odlučio sam otići na kraju sezone, želim se posvetiti novim izazovima u nastavku karijere. Ne razmišljam o ostanku u Engleskoj jer je jedini klub za koji sam mogao igrati Manchester United. Imam nekoliko ponuda i s obitelji ću odlučiti što je najbolje za nas. Sada sam potpuno usredotočen na Manchester United i što bolje igre do kraja sezone i nadam se da će ovo prekinuti sva nagađanja oko nastavka karijere", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo