miljenik reprezentacije / VIDEO Legendarni Žorž Obilinović: 'Rebiću sam namjestio njegov prvi gol u životu, ma amigo ovo je ludnica!'

Image
Foto: RTL

Romano je pratio sve utakmice reprezentacije u Rusiji i rekao da mu je kao bivšem nogometašu bilo teško to sve proživljavati

16.7.2018.
19:00
RTL
VOYO logo

Uspjeh Vatrenih, ali i euforiju koja je zahvatila Zagreb za RTL je prokomentirao i nogometni boem, miljenik reprezentacije ali i društvenih mreža Romano 'Žorž' Obilinović​. "Ovo je Amigo ludnica. Svaka čast momcima, ovo su zaslužili. Ostaje žal za zlatom, ali naše je zlato. Ovo je neviđeno, gori sve. Svaka čast momcima i izborniku, ovo se vidi jednom u životu", kazao je Romano.

Prisjetio se i slavlja 1998. godine kada je hrvatska reprezentacija osvojila broncu. "Ja sam bio mlađi, gorilo je sve i isto je bilo ko i ovo, ali ovo danas je jednostavno nemoguće, fantazija", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča kako je pratio sve utakmice reprezentacije u Rusiji te da mu je kao bivšem nogometašu bilo teško to sve proživljavati. "Plakao sam, čovjek koji ima emocije nema šta drugo reći. Ovo je nevjerojatno", kazao je Romano.

Otkrio je i kako se čuo s dečkima iz reprezentacije, posebno sa svojim bivšim sugiračem Rebićem. "Drago mi je da sam s njim igrao u Splitu i preživio neke trenutke, čak sam mu i prvi gol u životu namjestio", kazao je Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo