glasujte u našoj anketi / VIDEO Još jedan pogled na spornu situaciju: Jesu li suci oštetili Hrvatsku i oduzeli nam polufinale?

Ako pitate izbornika Červara i nekolicinu igrača, Hrvatskoj su u konačnici konačnu presudu donijeli - suci. Što vi mislite?

22.1.2019.
7:45
VOYO logo

Iako nismo bili favoriti, hrvatska rukometna reprezentacija mogla je do pobjede protiv Njemačke u Kölnu. Naši su se rukometaši hrabro borili, ali su ipak na kraju izgubili s jedan razlike.

Ako pitate izbornika Červara i nekolicinu igrača, Hrvatskoj su u konačnici konačnu presudu donijeli - suci. Cijeli susret Nijemci su igrali grubo i na rubu incidenta, a posebice se ističe situacija koja se dogodila minutu i pol prije kraja utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je imala napad za izjednačenje, Karačić je proslijedio jednu loptu za Krilo na Štrleka i nakon dodavanja se sudario s njemačkim braničem, a danski suci Martin Gjending i Mats Hansen su dosudili probijanje i Nijemcima poklonili napad za plus 2, što su oni iskoristili i tako riješili utakmicu u svoju korist. 

U priloženom videozapisu pogledajte spornu situaciju još jednom i glasujte u našoj anketi: Jesu li suci oštetili Hrvatsku i oduzeli joj šansu za polufinale?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo