VIDA O TRAGEDIJAMA KOJE SU POGODILE VATRENE: / 'Svima je jako teško, ali to nam daje dodatni motiv'

Image

Hrvatska za dva dana igra sa Češkom drugu utakmicu Europskog prvenstva.

15.6.2016.
12:59
VOYO logo

Tužne vijesti koje posljednjih dana dolaze iz kampa hrvatske reprezentacije u Deauvilleu učvrstile su i osnažile povezanost Vatrenih, a sve nedaće samo ih dodatno mobiliziraju. U kamp reprezentacije vratio se kapetan DarijoSrna nakon sahrane oca, ali je sada bazu napustio trener vratara

Image
PREMINUO I OTAC MARJANA MRMIĆA: /

Ovo je već četvrta obiteljska tragedija hrvatskih igrača od početka Eura

Image
PREMINUO I OTAC MARJANA MRMIĆA: /

Ovo je već četvrta obiteljska tragedija hrvatskih igrača od početka Eura

"Svi smo mi ovdje jedna velika obitelj. Kada netko izgubi člana obitelji, kao da smo ga svi izgubili. Svima je teško. To nam je samo motiv da odigramo još bolje. Naš zadatak je za kapetana odigrati još bolje. Uopće ne sumnjam u njega. Srna je veliki sportaš i čovjek. Siguran sam da će biti spreman", poručio je DomagojVida pa se osvrnuo na Češku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Češkoj

"Bit će to teška utakmica. Možemo riješiti pitanje prolaska. Protiv Turske je bilo lijepo. Dobili smo samopouzdanje, međutim ne treba se zavaravati. Ovo će biti najvažnija utakmica za prolazak dalje. Bit će teža nego s Turskom. Mislim da su oni bili bolji od Turske. Sve je na nama i ako budemo igrali kao u prvom susretu ne bi trebalo biti problema", rekao je Vida.

"Češka neće igrati mnogo drukčije nego što su igrali sa Španjolskom. Tražit će priliku iz kontre. Ponavljam, sve je u našim rukama. Bolji smo", dodao je branič. Osvrnuo se potom na tragediju koja je pogodila Darija Srnu i Marjana Mrmića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozoviću uvjeren u pobjedu

Veznjak MarceloBrozović rekao je pak kako je utakmica s Turskom bila teška, ali da se odmorio te da se nada da će dobro odigrati i sa Češkom.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Darijo Srna

"To je ključna utakmica. Nadam se da ćemo ponoviti dobru igru. Organizirana su momčad, a Rosicky je najbolji igrač. Pobijedit ćemo ih ako odigramo kao s Turskom. Ne znam jesu li jači od Turske, ali bit će teško", rekao je Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam li pritisak? Ne, kada dođe utakmica odigram što bolje mogu. Odmalena sam takav", dodao je. Što se tiče pozicije, rekao je sljedeće:

"Više mi odgovara pozicija u sredini terena, ali i u Interu sam odigrao nekoliko utakmica na desnom krilu i to mi je pomoglo. Ne smatram to posebno velikim iskušenjem, glavno je da budem pravi. Talijani su me se posebno dojmili, taktički su odigrali odlično protiv jake Belgije i protiv njih će biti jako teško igrati", istaknuo je Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo