VELIKI USPJEH TAEKWONDAŠA UOČI SP-A: / Vuletić, Pole i Tomić zlatne na President Cupu u Maroku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ovaj turnir u Maroku je važan G2 turnir jer donosi dvostruke bodove za olimpijsku rang listu

8.4.2019.
12:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska taekwondo seniorska reprezentacija je, u sklopu priprema za skorašnje svjetsko prvenstvo koje se održava u Manchesteru, u subotu i nedjelju nastupila na jakom G2 turniru WT President Cup Afrikan Region u Agadiru u Maroku, a zlatne medalje su osvojile BrunaVuletić (TK Marjan), DorisPole (TK Dubrava) i KristinaTomić (TK Osvit).

U subotu, prvog dana zlatne medalje Hrvatskoj su donijele BrunaVuletić u kategoriji do 62kg i DorisPole (TK Dubrava) u kategoriji do 73kg. U muškoj konkurenciji je LovreBrečić (TK Marjan) u kategoriji do 63 kg zauzeo drugo mjesto, a njegov klupski kolega Toni Kanaet u kategoriji do 74kg treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Teskera (TK Div Knin) je u kategoriji do 54 kg izgubio u prvom kolu gubi od domaćeg predstavnika, a IvanŠapina (TK Osvit) je u kategoriji do 87kg izgubio u prvom kolu od olimpijskog pobjednika iz Rio de Janiera Cissea Cheicha Sallaha iz Obale Bjelokosti.

Prije SP-a pripreme u Makarskoj

Paula Antunović (TK Marjan) je u kategoriji do 46kg u prvom kolu pobijedila SanjuMaljković (TK Osvit), ali je u drugom kolu izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugog dana KristinaTomić iz TK Osvit je u kategoriji do 49 kg osvojila prvo mjesto, a Nikita Glasnović (TK Marjan) u kategoriji do 57kg i njena kolegica iz kluba Matea Jelić u kategoriji do 67kg treće mjesto. Još jednu medalju, broncu osvaja VedranGolec (TK Osvit) u kategoriji iznad 87 kg.

Od ostalih hrvatskih boraca IvaRadoš (TK Metalac) je u kategoriji iznad 73kg poražena u prvom kolu, a u muškoj konkurenciji je PieroMarić (TK Casper) u kategoriji do 80kg zaustavljen u drugom kolu, dok je LukaHorvat (TK Osvit) u kategoriji do 80kg natjecanje završio u prvom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko prvenstvo u Manchesteru se održava u svibnju, a reprezentaciju čekaju još pripreme u Makarskoj. Ovaj turnir u Maroku je važan G2 turnir jer donosi dvostruke bodove za olimpijsku rang listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo