VELIKANI SE TUKU ZA NJEGA: / Vatreni za kojim luduje pola Europe pred transferom iz snova

Image

Za Dinamova dragulja tuku se dva milanska velikana.

1.7.2016.
14:45
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac MarkoPjaca privukao je pozornost europskih velikana odličnim igrama u dresu Dinama, a pogotovo predstavom protiv Španjolske na Europskom prvenstvu. Kako sada stvari stoje, krilni napadač karijeru bi mogao nastaviti u Interu.

Kako pišu Gazzetta dello Sport i Mediaset Pjaca bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled, dok bi Dinamo trebao dobiti odštetu u visini od 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Gazzetta pak u tekstu pod naslovom 'Čeka se zeleno svjetlo za dovođenje krilnog napadača' objavila kako novi trener Milana VicenzoMontella želi dovesti Pjacu na San Siro, ali da je trenutačno sve u zastoju jer traju pregovori o vlasničkim pravima unutar kluba. Kao što je poznato Silvio Berlusconi odlučio je većinski udjel u klubu prodati kineskom konzorciju, a dok se posao ne završi neće doći niti do ovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan se mučio s dovođenjem novih igrača i zbog toga što se sve do prije nekoliko dana nije znalo tko će biti novi trener, pa bi se sada stvari mogle kretati ubrzano.

Montella će uskoro održati sastanak s AdrianomGallianijem, Berlusconijevom desnom rukom te predstavnicima kineskog konzorcija kako bi raspravili o transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga i Inter

China Daily objavio je pak da će prodaja kluba biti završena do kraja sljedećeg tjedna. Tada bi Milan mogao krenuti u pregovore s Dinamom. Pjaca je, piše Gazzetta, na vrhu liste želja novog trenera pogotovo jer su odustali od Adema Ljajića, međutm čini se da će izgubiti bitku s gradskim suparniicma.

SportMediaset piše da su u Interu odlučni u tome da dovedu Dinamova dragulja. Prednost im je jer su već surađivali s Modrima prilikom transfera MateaKovačića i MarcelaBrozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov krilni napadač prošle je sezone zabio 12 golova u svim natjecanjima. Uz to, upisao je i šest asistencija.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo