Velika svađa! Obračun dvije najbolje tenisačice svijeta!

Dvije najbolje tenisačice svijeta Serena Williams i Marija Šarapova ne vode bitke samo na teniskim terenima već i u medijima. U ovoj 'drugoj utakmici' je Šarapova itekako pokazala zube.

23.6.2013.
9:24
VOYO logo

Šarapova je dobila dva od prva tri meča u karijeri protiv Serene Williams, uključujući i finale Wimbledona 2004. godine, kojeg je osvojila sa 17 godina, ali je Serena nakon toga ostvarila 13 uzastopnih pobjeda i vodi s 14-2 u međusobnim ogledima. Zadnjih od njih odigrale su u fnalu Roland Garrosa, u kojem je 31-godišnja Amrikanka slavila protiv pet godina mlađe Ruskinje sa 6:4, 6:4.

Sada dvije najbolje tenisačice svijeta privlače veliku pažnju javnosti uoči početka Wimbledona zbog izjava koje su dale jedna o drugoj. Sve je zapravo započela Serena, koja je u izjavi za Rolling Stone progovorila o jednoj igračici koju nije imenovala…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona počinje svaki intervju s riječima 'tako sam sretna', to je jako dosadno. I dalje je nitko neće zvati na zabavne tulume. I još nešto, ako želi biti s dečkom koji ima crno srce, neka samo izvoli!"

Odgovorom koji je u subotu odaslala Marija Šarapova jasno je kako se popularna ruska tenisačica slaže s autorom članka kako je baš ona ta meta. Dečko iz priče je bugarski tenisač Grigor Dimitrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međusobno imamo jako veliko poštovanje prema onome što smo ostvarile jedna i druga na terenu. Mislim da bi Serena bolje napravila kada bi govorila o svojim ostvarenjima i postignućima nego o drugim temama", započela je naizgled mirnim tonom Šarapova, ali je onda 'opalila retern'…

"Ukoliko Serena želi govoriti o osobnim stvarima, možda bi trebala nešto reći o svojoj vezi i svom dečku koji je bio oženjen i ima djecu, a sada se rastaje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serena Williams i njen trener Patrick Mouratoglou nikada nisu javno progovorili o prirodi njihovog odnosa, ali se naveliko spekulira da su u ljubavnoj vezi. Također, nema ni službene potvrde da se Mouratoglou rastao. U svakom slučaju, Serena Williams ima zakazanu konferenciju za novinare uoči početka Wimbledona u nedjelju. Bit će sigurno zanimljiva…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo