VATRENI OPET PROGLAŠENI FAVORITOM IZ SJENE: /

'Prepuni su talenata i bilo bi iznenađenje da ne budu među najboljima'

Image

Vatrene se kao i prije gotovo svakog velikog natjecanja smatra favoritom iz sjene.

20.3.2018.
12:00
VOYO logo

Malo manje od tri mjeseca ostao je do početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Hrvatska izabrana vrsta trenutno boravi u SAD-u, odnosno u Miamiju, gdje će u noći s petka na subotu odigrati prijateljsku utakmicu s Peruom. Četiri dana kasnije odmjerit će pak snage s Meksikom.

Engleski Mirror prije nekoliko dana predstavio je Vatrene. Navode kako se čini da Hrvatska ne može niti na jedan turnir otići, a da ju se ne prozove favoritom iz sjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali su prijeći nekoliko teških zapreka na putu za Rusiju. Plasman su izborili tek u dodatnim kvalifikacijama. Zlatko Dalić preuzeo je momčad u posljednjoj utakmici kvalifikacija tako da se može reći da im put u Rusiju nije protekao prema planu", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja prilika

Navode i da će Modriću, Rakitiću i Mandžukiću ovo možda biti posljednja prilika da dođu do velikog rezultata na Svjetkom prvenstvu. Isto tako ističu da je Hrvatska prepuna talentiranih nogometaša, ali da je Modrić glavna zvijezda, dok kao nadolazeću ističu Andreja Kramarića.

Poznati sportski portal Sportskeeda istaknuo je Vatrene kao favorite iz sjene broj jedan, dok su iza njih Belgija, Kolumbija, Poljska i Peru.

"Djeluju vrlo snažno, barem na papiru. S tolikim talentima koje posjeduju, pogotovo u veznom redu, bilo bi iznenađujuće da ne budu među najboljima. U momčadi imaju neke od najvećih zvijezda europskih divova poput Modrića, Rakitića i Perišića. Očekuje se da će proći skupinu bez većih problema. Nakon toga mogli bi zaigrati s Francuskom ili Peruom", pišu.

"Prije dvije godine na Euru igrali su prekrasan nogomet te su osvojili srca nogometnih zaljubljenika. Iako su izgubili od Portugala nakon produžetaka pokazali su da su rastuća sila svjetskog nogometa. Bez sumnje, imaju sve što je potrebno da sve iznenade na Svjetskom prvenstvu", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo