pripreme za brazil / 'Vatreni' odradili prvi trening: U Sigetu šest igrača i šest trenera

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Na stadionu Hrvatskog dragovoljca u Sigetu, na prvom treningu u sklopu priprema za SP, pojavila su se tek šestorica igrača, koji su privukli interes vjernih navijača.

21.5.2014.
20:05
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Prvim treningom na stadionu Hrvatskog dragovoljca u Sigetu u srijedu je i službeno započelo okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Hrvatska reprezentativci, njih šestorica jer se dolazak ostalih zbog obveza očekuje tijekom ovog tjedna, vježbali su pred oko 200 okupljenih navijača. Trening su odradili Ivica Olić, Dejan Lovren, Ivan Perišić, Nikica Jelavić, Mario Pašalić i vratar Oliver Zelenika, dok je Vedran Ćorluka pošteđen napora radi predostrožnosti nakon obavljenih testiranja tijekom dana. Ipak, i takav mali broj privukao je vjerne navijače, koji su ih za vrijeme treninga bodrili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening je vodio izbornik Niko Kovač, koji je danas zajedno sa Robertom Kovačem i Ivicom Olićem obišao mještane evakuiranih sela iz županjske Posavine koji su privremeno smješteni u dvoranu osnovne škole u Cerni, nedaleko Županje.

Tijekom večeri očekuje se dolazak Šime Vrsaljka, Igora Bubnjića, Marcela Brozovića, Matea Kovačića, Igora Močinića, Ante Rebića, Duje Čopa i Sammira, dok je Ivan Strinić još u rehabilitacijskom tretmanu i njegov će status biti definiran tijekom narednih dana.Igrači su današnja testiranja obavljali na KIF-u i u klinici Magdalena, pod nadzorom liječnika reprezentacije Zorana Bahtijarevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo