Premierliga kao izazov / Van Gaal poslije Brazila u Tottenhamu?

Image
Foto: AP

'Ja neću voditi Nizozemsku kroz kvalifikacije za Euro', rekao je Van Gaal.

24.2.2014.
13:50
AP
VOYO logo

Nizozemski izbornik Louis van Gaal je izjavio da će o prelasku u engleski prvoligaš Tottenham razmišljati kada mu istekne ugovor s Nizozemskim nogometnim savezom nakon SP-a u Brazilu.

Van Gaal, koji je do sada u karijeri trenirao Ajax, Barcelonu i minhenski Bayern, povezivan je s Tottenhamom u prosincu kada je smijenjen Andre Villas-Boas. Tada su Spursi za trenera privremeno uzeli trenera mlade momčadi Tima Sherwooda s ugovorom na 18 mjeseci, ali je 62-godišnji Nizozemac izjavio da je još uvijek zainteresiran za taj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja neću voditi Nizozemsku kroz kvalifikacije za Euro", izjavio je Van Gaal nakon nedjeljnih kvalifikacija za europsko prvenstvo 2016. godine.

"Ne znam gdje ću dalje. Možda uzmem mirovinu i odem živjeti u Portugal, ali možda se pojavi neki izazov. Prije sam rekao da bi izazov mogao biti neki klub u Premier League. To je izazov. Možda Tottenham, ali najprije moramo otići u Brazil."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham, koji je u engleskom prvenstvu peti sa šest bodova iza četvrtoplasiranog Liverpoola, prije Sherwooda je pokušao dovesti trenera Ajaxa Franka de Boera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo