[VIDEO] SOLDIĆ I PEJIĆ STRAŠNIM NOKAUTIMA OBILJEŽILI MMA SPEKTAKL: / Erslan izgubio u borbi za naslov, Croata razočarao

Image
Foto: KSW

Robocop je izvrsnim nastupom u srednjoj kategoriji razvalio Materlu, dok je Pejić svog protivnika nokautirao za desetak sekundi

14.11.2020.
23:00
KSW
VOYO logo

Hrvatski MMA borci Filip Pejić i Roberto Soldić obilježili su MMA večer na eventu KSW 56. Soldić je u glavnoj borbi večeri i u svom debiju u srednjoj kategoriji dominantno svladao u prvoj rundi Michala Materlu, legendarnog KSW-ovog borca.

Soldić je Materlu snažnim udarcima uzdrmao već sredinom prve runde, no nije srljao ni ulazio s njim u parter. Soldić je pametno izgradio svoju pobjedu, a Materla nije više do kraja runde mogao stajati na nogama i sudac je odlučio prekinuti borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Erslana

U sunaslovnoj borbi večeri Ivan Erslan nije uspio osvojiti naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. U drugoj ga je rundi gušenjem pobijedio Tomasz Narkun kojem je ovo peta obrana naslova prvaka u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj je rundi Erslan izgledao sjajno, odlično se u borbi na nogama nosio s prvakom, no u drugoj je rundi presudio jedan jak direkt zadnjom rukom i zatim je uslijedila poluga iz koje se Erslan nije mogao izvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] PEJIĆ JE U DESET SEKUNDI DEMOLIRAO PROTIVNIKA: /

Pogledajte brutalan nokaut nakon kojeg se Poljak nije mogao pomaknuti

Image
[VIDEO] PEJIĆ JE U DESET SEKUNDI DEMOLIRAO PROTIVNIKA: /

Pogledajte brutalan nokaut nakon kojeg se Poljak nije mogao pomaknuti

Pejić strašan

Filip Pejić na spektakularan je način stigao do pobjede. Pejiću je trebalo samo desetak sekundi da nokautira poljskog borca Sebastiana Rajewskog.

Zvono za početak tek je odzvonilo, a Pejić je odmah krenuo žestoko u napad i desnim krošeom pogodio Rajewskog. Poljak je pao, a Nitro počeo vikati i slaviti po oktogonu. Rajewskog su nakon ovoga okružili liječnici, nije izgledao baš najbolje, ali na kraju je došao sebi. Pejić je, s druge strane, upisao svoju prvu pobjedu u posljednja tri meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francisco Barrio Croata izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca od Mateusza Legierskog. Croata je bio inferioran u prve dvije runde, dok je u trećoj bio vrlo dobar. Legierski je uglavnom držao dominantne pozicije u oktogonu i bila je to logična odluka sudaca na kraju.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 56

Soldić - Materla

  1. runda

Gotovo je! Soldić je nokautirao Materlu nakon što je cijelu rundu dominirao. Sjajna predstava!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' Počela je borba!

22:45 - Uskoro u kavez ulaze idu Materla i Soldić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erslan - Narkun

2. runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj. Narkun je obranio naslov prvaka po peti put. Na samom početku runde Narkun je jednim rizičnim udarcem uzdrmao Erslana i odmah je skočio na njega te ga uspio završiti gušenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. runda

Dobra je bila prva runda za Erslana koji je držao distancu i bacio nekoliko sjajnih kombinacija. Nije još uspio pogoditi ništa zadnjom rukom, no sjajno se nosio protiv prvaka Narkuna u početnih pet minuta.

Stigli su borci u oktogon i borba može početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22:20 - Haba je pobijedila i sad uskoro očekujemo i Erslana u oktogonu. Borit će se protiv Nurkuna za pojas u poluteškoj kategoriji.

22:00 - Marius Žaromskis uputio je jedan neugodan low kick, a njegovom protivniku Adrzeju Grzebyku pukla je potkoljenica. Žaromskis je ovim potezom pobijedio na račun tehničkog nokauta, a njegov protivnik iz Poljske morao je napustiti oktogon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21:30 - Slijede nam borbe Andrzeja Grzebyka protiv Mariusa Zaromskisa te Karolina Owczarz protiv Justyne Habe. Nakon njih ide u oktogon Ivan Erslan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francisco Croata Barrio - Mateusz Legierski

21:27 - Francisco Barrio Croata izbugio je jednoglasnom odlukom sudaca od Mateusza Legierskog. Croata je bio inferioran o obje runde. Legierski je uglavnom držao dominantne pozicije u oktogonu i bila je to logična odluka sudaca na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvukao se hrvatski borac nekoliko puta od gušenja, nešto je u pokušao u trećoj rundi, no bilo je to premalo da bi se impresionirali suci. U svakom slučaju, zaslužena pobjeda Legierskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. runda

Gotova je borba. Neće ovo biti dosta Croati. Imao je dobru posljednju rundu, ali pobjeda će ići u ruke Legierskog, to je jasno svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. runda

Još jedna teška runda za Croatu. Lagierski ga nije uspio završiti, ali bio je jako blizu gušenja. Nekako se izvukao Barrio, ali na bodove će ovo sigurno dobiti Legierski ako do toga dođe.

  1. runda

5' U prvoj se rundi Croata nije baš dobro proveo, Legierski ga je dobro razbio, ima dosta krvi po licu. Pokušao mu je i izvući polugu, ali nije uspio. Uglavnom, morat će se jako popraviti u drugoj rundi da dođe do pobjede.

1' Počela je borba.

21:00 - "Hrvatska mati me rodila, hrvatska zemlja othranila" se ori oktogonom i stiže nam Croata.

Pejić - Rajewski

  1. runda

Gotovo je, ljudi moji, gotovo! Pejić je u prvih nekoliko sekundi jednim snažnim desnim krošeom! Rajewski je na pao na pod, okružili su ga liječnici, a Hrvat je slavio po ringu. Strašan nokaut!

1' Počela je borba. Sretno, Nitro!


20:53 - Evo nam Pejića u oktogonu, ušao je uz poznatu DMX-ovu pjesmu i spreman je za povratak pobjedama.

20:48 - U drugoj borbi pobijedio je odlukom sudaca Daniel Torres. Sad je na redu Filip Pejić, uskoro ulazi u oktogon.

20:20 - Ruchala je pobijedio u prvoj borbi, izvukao je Dominu polugu i sve je završilo pred sam kraj prve runde.

20:00 - Počeo je event, prvi u oktogon od Hrvata ulazi Filip Pejić koji će se boriti protiv Rajewskog. Dotad će se u prve dvije borbe boriti Robert Ruchala i Michał Domin te Daniel Torres i Max Coga

19:30 - Dok čekamo da počne event, pogledajte kako je Roberto Soldić najavio svoju borbu.

19:00 - Novi event, 56. u nizu, u velikoj noći za hrvatski MMA, kada će nastupiti čak četiri hrvatska predstavnika, ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW planira za 14. studenoga u Wytwórnia klubu, u poljskom Łódźu.

Glavnu borbu pružit će KSW-ov velter prvak RobertoSoldić (17-3), koji će ovoga puta kročiti u srednju kategoriju i suprotstaviti se bivšem prvaku, KSW legendi, 36-godišnjem MichaluMaterli (29-7), koji je čak 11 godina stariji od borca iz Viteza. No Materla i dalje u „svojoj“ srednjoj kategoriji niže pobjede, a njegova posljednja „žrtva“ bio je Aleksandar Ilić na KSW 55.

Osim glavne borbe između Soldića i Materla, KSW 56. ponudit će još dvije velike borbe - nastup prvaka u poluteškoj kategoriji TomaszaNarkuna protiv IvanaErslana (17-3), te borbu FilipaPejića (14-4-2) i SebastinaRajewskog (9-5), koje će gledatelji moći pogledati na RTL-u 2 u subotu od 22.30 sati u komentare Antonija Vuksanovića i Matije Blažićevića.

KSW je odlučio „promovirati“ Soldića u srednju kategoriju i tako gledateljima pružiti spektakl jednog od najboljih boraca u Europi u velter kategoriji, borca koji slovi za jednog od najuzbudljivijih na svijetu, koji zadivljuje svojim high kickovima još od debija na KSW-u 2017., kada je kolutom nokautirao prvaka Borysa Mankowskog. Nije ni čudo da je Soldić izabran za borca u glavnoj borbi – dovoljno je pogledati njegov impresivni niz u posljednih 12 borbi, koje je sve dobio, osim one protiv Dricusa Du Plessisa, kojemu je iste godine uzvratio za poraz.

Soldić je zadao i Krystianu Kaszubowskom jedini poraz, trijumfirao nad Brazilcem Viniciusom Bohrerom u prvoj rundi, no borba protiv Materle mogla bi se pokazati kao najteža u njegovoj karijeri, susret koji su obožavatelji MMA do nedavno mogli samo sanjati, no KSW-ovim potezom da suprotstavi svoje dvije najveće zvijezde, MMA snovi postali su stvarnost. Iskusna poljska zvijezda Materla nastupa na KSW-u od 2006. te je s pobjedama protiv Kendalla Grovea, Jayja Silve, Tomasza Drwale, Rousimara Palharesa, Paula Thiaga i drugih, istinska zvijezda KSW-a.

Ivan Erslan kao izazivač Tomaszu Narkunu

U drugoj velikoj borbi večeri susrest će se Ivan Erslan kao izazivač Tomaszu Narkunu, dugogodišnjem prvaku u poluteškoj kategoriji, kojeg se smatra jednim od najboljih na svijetu. U svojoj karijeri tridesetogodišnji Narkun (17-3-0) je između ostalih pobijedio Zadranina Gorana Reljića, MMA veterana Sokoudjoua, Mysialu te je bio prvi borac koji je trijumfirao nad legendom Mamedom Khalidovim u KSW-u. Narkun je pobjeđivao čak 13 puta u prvoj rundi tako da će Erslan (9-0-0), koji je imao svoj KSW prvijenac na KSW-u 51. u Zagrebu, kada je pobijedio Darwina Rodrigueza, morati biti oprezan. No i Erlsan je ubojit u prvim rundama, što pokazuje i trijumf na FNC 3 ove godine, kada je porazio Jusufa Hajrovića, Rogera Carrolla na FFC 37 u 2019. srušio je također u prvoj rundi, ali i Rodrigueza na prije spomenutom KSW 51.

Filip Pejić u borbi s Poljakom

U trećoj borbi s hrvatskim predstavnikom Filip Pejić (14-4-2) ogledat će se s Poljakom Sebastianom Rajewskim (9-5) u kategoriji do 68,5 kg. Pejića i njegovog spektakularnog debija s high kick nokautom nad Filipom Wolanskim sjećamo se s KSW-a 48. Posljednje dvije borbe Pejić je izgubio na KSW priredbama - poraz od Danilea Toreesa u Zagrebu te poraz od Romana Szymasnkog na KSW 53. a sada ga čeka Sebastian Rajewski, koji je zaredao pet pobjeda , posljednju nad Armencem Armenom Stepanyanom ove godine na KSW 54.

Bori se i Francisco „El Croata“ Barrio

Četvrti borac, kojeg možemo staviti pod hrvatske boje, je „pohrvaćeni“ Argentinac , Francisco „El Croata“ Barrio (7-1), koji je bio jedan od najboljih hrvača Južne Amerike grčko-rimskog stila. Na Panameričkom prvenstvu 2007. i 2008. osvojio je srebrne medalje, da bi svoj debi na MMA-u upisao 2012. te se vratio hrvanju 2017. i osvojio brončanu medalju na Panameričkom prvenstvu iste godine. Danas je s Erslanom i Pejićem dio ATT tima u Zagrebu. Njegov protivnik bit će neporaženi prvak Oktogona Mateusz Legierski (6-0), koji će sigurno željeti pružiti eksplozivan nastup na svom prvom KSW-u , baš kao što i njegov nadimak Dynamit nagovještava.

Izravni Prijenos je na RTL-u 2 je od 22.30 i tamo možete pratiti sunaslovnu borbu i glavnu borbu večeri. Ostale borbe hrvatskih boraca možete pogledati u snimci.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo