MIKI JE TUŽAN I NESRETAN / Uvrede sa sjevera: 'To je slučaj za psihologe i patologe'

Upitan da komentira atmosferu na maksimirskim tribinama tijekom susreta 4. pretkola između Dinama i Maribora, Milan Bandić je konstatirao: 'Ja sam tužan i nesretan što se to radi. Ali to je već slučaj za psihologe, sociologe i pataologe'.

23.8.2012.
10:20
VOYO logo

Prvi obračun hrvatskog i slovenskog prvaka za ulazak u najelitnije europsko klupsko natjecanje nije mogao proći bez zagrebačkog gradonačelnika. Milan Bandić je kao počasni predsjednik maksimirskog kluba zauzeo svoje mjesto u loži i bio je zadovoljan viđenim na travnjaku tijekom 90 minuta.

"Čim igramo za Ligu prvaka, zadovoljan sam. Ne treba podcijenjivati nikoga, mnogo veće nacije nemaju svog predstavnika u Ligi prvaka", rekao je Bandić koji neće drhtati uoči uzvrata u Mariboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zakaj bi se živcirao kad ćemo dobit'? Dobili smo ih ovdje , dobit ćemo ih i u Mariboru. S tim da nekima to nije drago, ali tako je to u našoj zemlji. U slučajnoj zemlji sve je moguće", zagonetno se nasmijao zagrebački gradonačelnik.

Image
Foto: Pixsell/Arhiva

Hoće li putovati u Maribor?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno, kakav bi bio gradonačelnik i počasni predsjednik Dinama da ne idem na uzvrat?", odgovorio je Bandić i potom komentirao atmosferu na tribinama, usmjerivši svoje riječi ipak prema samo jednom dijelu Dinamovih navijača (na sjevernoj tribini?).

"Ja sam tužan i nesretan što se to radi. Ali to je već slučaj za psihologe, sociologe i pataologe", zaključio je Banderas i odjurio u noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo