OSIGURANJE GA IZNIJELO / Utrčao u teren i prekinuo finale Roland Garrosa

Image

Nepoznati muškarac utrčao je iz publike na teren tijekom finalnog meča Roland Garrosa. Sa zastavom je krenuo prema Federeru, a zatim ga je osiguranje iznijelo sa stadiona.

7.6.2009.
14:55
VOYO logo

PARIZ - Finalni dvoboj tenisača u Roland Garrosu između Šveđanina Robina Soderlinga i Švicarca Rogera Federera nakratko je bio prekinut u drugom setu zbog utrčavanja u teren jednoga od gledatelja.

Muškarac ogrnut zastavom nogometnog kluba Barcelona utrčao je u teren i krenuo prema Federeru u trenutku kada je Švicarac vodio sa 2-1 u drugom setu nakon što je sa 6-1 dobio prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio ga je lagano okrznuti zastavom, ali nije mu na glavu uspio staviti crvenu kapu. Zatim je preskočio mrežu i tako stigao na Soderlingovu polovicu terena da bi ga ondje konačno osiguranje uhvatilo i doslovce iznijelo sa stadiona.

Namjere ovog nepoznatog muškarca još nisu otkrivene. Neslužbeno se doznaje da je riječ o velikom Federerovom fanu, kojeg najvjerojatnije čeka optužnica zbog ilegalnog ulaska na sportski teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem travnja 1993. godine, gledatelj je utrčao u teren tijekom četvrtfinalnog meča turnira u Hamburgu te je zabio nož u leđa Moniki Seleš, zbog čega je igračica bila prisiljena napustiti tenis na dvije godine. Ubrzo se ispostavilo da je napadač bio vatreni obožavatelj Steffi Graf, ljubomoran na Monikine uspjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo