UGLEDNI NOVINAR CNN-A ZAPREPASTIO: / 'Ako su ozljede Tigera Woodsa tako teške kao što kažu, to je kraj njegove karijere'

Image
Image

Ugledni novinar CNN-a, Andy Scholes, izjavio je u emitiranju uživo za svoju televiziju kako bi ova nesreća mogla značiti kraj karijere velikog golfera

23.2.2021.
22:18
VOYO logo

Jedan od najboljih golfera svih vremena 45-godišnji Amerikanac Tiger Woods izletio je automobilom s ceste u predgrađu Los Angelesa, a pri prevrtanju je doživio teške i višestruke ozljede nogu.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

FOTOGRAFIJE SMRSKANOG AUTOMOBILA TIGERA WOODSA: Morali su ga posebnih kliještima izvlačiti iz vozila

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

February 23, 2021, Palos Verdes, California, USA - ABC News helicopter coverage of a car crash involving golfer TIGER WOODS. He was extracted from the car this morning using the jaws of life and transported to a hospital, where he is currently undergoing surgery for leg injuries.,Image: 592997624, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

“Tiger Woods je sudjelovao u prometnoj nesreći jutros u Kaliforniji te je pretrpio višestruke ozljede nogu. Nalazi se na operaciji pa zahvaljujemo na privatnosti i podršci”, izjavio je Woodsov zastupnik Mark Steinberg koji je dao izjavu Danielu Rapaportu iz Golf Digesta.

E sada, ugledni novinar CNN-a, Andy Scholes, izjavio je u emitiranju uživo za svoju televiziju kako bi ova nesreća mogla značiti kraj karijere velikog golfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s njim nakon Mastersa 2019. godine, kad je odradio najveći povratak u povijesti sporta. Sjećam se da se jedva ustao sa stolice nakon razgovora. Njemu je u kasnom dijelu karijere teško odigrati četiri runde golfa, ipak ima 45 godina. Ako su ozljede nogu ozbiljne kako kažu, vjerojatno je to kraj njegove karijere", rekao je Scholes.

Isto tako naglasio je kako je Woods još ranije u karijeri znao uzimati tablete protiv boli zbog brojnih operacija koje je obavio kako bi mogao dalje igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo