U REALU PODIVLJALI ZBOG SITUACIJE S MODRIĆEM: / Madriđani pripremaju žalbe; 'To više ne može biti slučajnost'

Image

Hrvat je odigrao svih 90 minuta u pobjedi nad Celtom

21.3.2021.
15:00
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida ostvarili su gostujuću pobjedu u subotnjoj utakmici 28. kola španjolskog prvenstva svladavši Celtu Vigo s 3-1 (2-1). Ovosezonsku 18. prvenstvenu pobjedu "kraljevskom klubu" osigurali su dvostruki strijelac Karim Benzema i dvostruki asistent Toni Kroos. Prvi pogodak iz te suradnje francuski napadač je postigao u 20. minuti, a za 2-0 deset minuta poslije.

Santi Mina je u 40. minuti smanjio zaostatak domaće momčadi, a Celta je blizu izjednačenju bila u 83. minuti, kad je Iago Aspas iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora pogodio okvir vrata. Real je pobjedu potvrdio u trećoj minuti sučevog dodatka, kad je Benzema asistirao, a Asensio iz blizine pospremio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač tjedna u Ligi prvaka LukaModrić odigrao je cijelu utakmicu, a u 80. minuti je zaradio žuti karton zbog prekršaja.

Sporni prekršaj

Dan nakon utakmice Marca je objavila da su u Real Madridu bijesni zbog kartona kojeg je dobio Modrić. Sve se dogodilo kada je nakon što je Vatreni u padu poslije dodavanja prema Vasquezu zahvatio suparnika, koji je pao na zemlju. Sudac je svirao prekršaj i dao mu žuti. Celta je iz tog pokušaja mogla izjednačiti, ali Aspas je pogodio stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"U 80. minuti igrač s bojem 10, Luka Modrić, je kažnjen zbog sljedećeg razloga: Neoprezno je srušio suparnika kada su se borili za loptu", stoji u zapisniku.

Marca navodi da će se Madriđani žaliti zbog te odluke suca i da će sa žalbom ići daleko koliko mogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U klubu smatraju kako ovo nije bilo slučajnost. Niti Modrić, niti klupski direktori ne mogu vjerovati da je Melero Lopez nakon toga dosudio prekršaj na za Celtu. Igrači su imali osjećaj da su lako mogli ostati bez dva boda u utrci za naslov, a sve zbog pogreške suca", ističe Marca i dodaje kao je bilo još nekoliko spornih sudačkih odluka na štetu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve te situacije razbjesnile su sve u Realu, a tome treba nadodati kako im nije dodijeljen kazneni udarac od 24. listopada kada je Clement Langlet srušio Ramosa u Clasicu. Real od tada 22 utakmice nije dobio penal u prvenstvu pa su ljudi u klubu zabrinuti, pogotovo jer je završnica sezone i utrka za naslov dosta tijesna", završava Marca.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo