ŽATIKA OPET KUĆA TENISA / U Poreču i četvrtfinale Davis Cupa

Image

Porečka dvorana Žatika ponovno će biti domaćin Davis Cupa u srpnju, kada se igra četvrtfinalni susret Hrvatske i SAD-a. Organizacija će koštati gotovo dva milijuna kuna.

31.3.2009.
16:09
VOYO logo

POREČ - Premda su se kao kandidati spominjali Split i Zagreb, a iz prikrajka se nudio i Umag, četvrtfinalni susret Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a održat će se u porečkoj dvorani Žatika, u kojoj će biti pripremljena zemljana podloga.

Takvu je odluku u utorak donio Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza (HTS), ocjenjujući da je porečka ponuda najkvalitetnija i za HTS najprihvatljivija. Porečani su se usto već dokazali u pripremi susreta prvog kola, koji je početkom ožujka Hrvatska igrala protiv Čilea i u najvećoj su mjeri prepoznali vrijednost "branda" koji imaju reprezentacija i Hrvatski teniski savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizacija ovog susreta, u kojem će se od 10. do 12. srpnja sastati dvije iznimno kvalitetne momčadi, koštat će 1,8 milijuna kuna, a bit će to ujedno sjajna prilika ne samo za tenisku publiku, nego i za promociju regije i porečke turističke ponude.

Pobjednik susreta u polufinalu će igrati protiv boljeg iz okršaja Češke i Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo