U FK / Vojvodina dolazi golman iz Čelzija

Mateja Kežman posredovao u pregovorima

8.7.2013.
12:58
VOYO logo

Golman Čelsija Matej Delač čuvaće naredne sezone mrežu Vojvodine kao pozajmljen igrač, a njegov dolazak u Novi Sad je plod saradnje novog člana uprave "lala" Mateje Kežmana sa "plavcima", piše B92.

Dvadesetogodišnji Delač ima hrvatski pasoš, rođen je u Bosni i Hercegovini, u Gornjem Vakufu i u ponedeljak će obaviti lekarske preglede. Zanimljivo da Vojvodina neće imati finansijskih obaveza prema njemu, jer će i dalje biti na platnom spisku Čelsija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do transfera je došlo zahvaljujući Mateji Kežmanu, koji je odnedavno postao član uprave novosadskog superligaša, na čije čelo je došao Balša Butorović, sin preminulog Ratka.

- Dugo pratimo ovog talentovanog golmana. Dovodimo ga da pojača konkurenciju među stativama. Projekat ’'Nova Vojvodina' je započet i verujemo da ćemo napraviti sjajan tim, kojeg će predvoditi mlad i ambiciozan trener. Biće još puno novina u Vojvodini i nadamo se da će naš stadion već u revanšu protiv Maltežana biti ispunjen do poslednjeg mesta - istakao je Kežman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši napadač Čelsija je kontaktirao Romana Abramoviča, tražeći mladog golmana, a u dogovoru sa predsednikom Butoroviće, biće poslata i ponuda "plavcima" da ove sezone odigraju prijateljski meč u Novom Sadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike