Koljeno nije izdržalo / Iznenađujuće vijesti iz skijaške reprezentacije: Mlada zvijezda hrvatskog skijanja se umirovila sa samo 25 godina

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Najbolji rezultat u karijeri je ostvario u siječnju 2019. godine kada je zauzeo šesto mjesto u slalomu Svjetskog kupa u Adelbodenu

20.4.2022.
8:43
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

ALPSKI odbor Hrvatskog skijaškog saveza odredio je kako će u idućoj sezoni u sastavu reprezentacije biti sedmero natjecateljica i natjecatelja. Žensku A selekciju će činit Leona Popović i Zrinka Ljutić, mušku A reprezentaciju Filip Zubčić, Istok Rodeš, Matej Vidović i Samuel Kolega. U muškoj B reprezentaciji će biti Tvrtko Ljutić.

Objavljeno je i kako je dosadašnji član A reprezentacije Elias Kolega zbog ozljeda završio karijeru u dobi od 25 godina. Stanje njegove potkoljenice je dobro za normalan život i rekreativno skijanje, ali nije dovoljno dobro da podnese napore natjecateljskog skijanja po ledenim i grbavim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji rezultat u karijeri Elias Kolega je ostvario u siječnju 2019. godine kada je zauzeo šesto mjesto u slalomu Svjetskog kupa u Adelbodenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo