TUŽNA VIJEST: / Preminuo boksač Ivan Andrašić, višestruki viceprvak i nekadašnji reprezentativac Hrvatske

Image

Umro je nakon duge borbe s karcinomom

14.2.2021.
21:20
VOYO logo

Bivši hrvatski boksački reprezentativac IvanAndrašić preminuo je nakon duge i teške bolesti. Potvrdio je to Hrvatski boksački savez.

"S velikom tugom javljamo kako je naš istaknuti boksač Ivan Andrašić preminuo noćas nakon duge i teške bolesti u 36 godini života. Ivan, inače član Boksačkog kluba Nova Gradiška, bio je viceprvak Hrvatske u teškoj kategoriji 2008., 2009. i 2010. godine, a od 2008. godine je i u seniorskoj Hrvatskoj boksačkoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Ivana ostaje supruga Katarina i troje djece Elena, Ana i Gabrijel. Hrvatski boksački savez ovim putem želi izraziti sućut obitelji i prijateljima", priopćili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tužnoj vijesti javnost je obavijestio i njegov klub BK Nova Gradiška.

"Dragi prijatelji i članovi kluba, danas vam se obraćamo s tužnom viješću. Naš najveći boksač i prijatelj Ivan Andrašić preminuo je nakon duge borbe s karcinomom. Ovaj meč na žalost nije dobio kao što je to činio u boksačkim mečevima. Iskreno saučešće obitelji od cijelog kluba BK Nova Gradiška. Sahrana našeg Ivana bit će na groblju Adžamovci u utorak u 15 sati", stoji na njihovoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo