popljuvani rukometaš / Tužitelj želi Karabatića iza rešetaka: 'Osudite ovo razmaženo derište francuskog sporta'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'U ovom slučaju nema mjesta za neznanje. Ne možete nam govoriti da se sve to događalo iza vaših leđa', rekao je tužitelj

23.6.2015.
12:28
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Francuski tužitelj za Nikolu Karabatića zatražio je tri mjeseca zatvora i 30.000 eura kazne na suđenju za namještanje rezultata rukometne utakmice.

"U ovom slučaju nema mjesta za neznanje. Ne možete nam govoriti da se sve to događalo iza vaših leđa. Osudite ovo razmaženo derište francuskog sporta", derao se u sudnici Patrick Desjardins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doslovno 99 posto uplata na spornu utakmicu obavile su obitelji igrača Montpelliera. U više gradova. U različitim okolnostima. Ne postoji nikakva mogućnost da je to bilo slučajno. Bila je to dobro organizirana prevara i država treba naučiti lekciju svoje razmaženo sportsko derište i ostale upletene u to", dodao je tužitelj rekavši mu da se ne pravi nevin.

Nikola Karabatić u ranijim je iskazima odbacio sve optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smeta me što me optužuju da sam namjestio utakmicu. Za mene je to jednostavno neprihvatljivo i suprotno mojim uvjerenjima", rekao je.

Podsjetimo, rukometaša se tereti za ilegalno klađenje i namještanje utakmice iz 2013. godine. S njim su osumnjičeni i njegov brat Luka, Mladen Bojinović, Dragan Gajić, Issam Tej i Samuel Honrubia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tereti ih se da su namjerno izgubili utakmicu od Cesson-Rennesa, što im je donijelo zaradu na kladionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo