OSVRT TRENERA HAJDUKA / Tudor: Ne razmišljam o tituli prvaka, treba biti realan

Svoj osvrt na polusezonu u emisiji RTL Liga dao je i trener Hajduka Igor Tudor koji je zadovoljan ostavrenim u šest mjeseci, no ipak žali za pokojim golom više koji bi donio i koji bod više na ljestvici.

23.12.2013.
12:38
VOYO logo

"Ja sam zadovoljan Hajdukom, cijelom pričom od početka... Polusezona je bila duga, bilo je puno ozljeda, problema. Kad pogledam stanje na ljestvici, ja sam zadovoljan. I po pitanju igre, realiziranih ideja mene i mog stožera, po pitanju igrača koji su prihvatili tu zajedničku priču. Bilo je uspona i padova u ovih šest mjeseci, ali to je normalno", naglasio je trener Hajduka.

"Ne razmišljam o prvaku, niti sam ikad u ovih šest mjeseci najavljivao da će Hajduk biti prvak ili da teži osvajanju titule. Ja težim tome da izvučem maksimum iz ove ekipe, s kadrom kojeg ima. To je cilj svakog trenera. Treba biti realan i reći da je Dinamo dva-tri koplja iznad svih, da Rijeka ima kadar sličan Dinamu, imamo onda Hajduk, Lokomotoviu i Split. Teško je razmišljati o prvaku, ja znam da je u Hajduku i Splitu atmosfera takva da se uvijek tome teži, ali treba biti realan i pogledati ovu drugu financijsku stranu", priznao je Tušo koji ipak za nečim žali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim na lijepim terenom (Poljud op.nov.), igrali smo na jednom travnjaku koji za stil igre kojem sam težio nije bio primjeren. Žalim za možda još kojim golom više, na ovim utakmicama s manjim protivnicima, pa umjesto tri-četiri remija, samo s par golovima imali bi par pobjeda više i time četiri-pet bodova više", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike