TRENER LEIPZIGA PROGOVORIO O OLMU: / Evo što misli o nogometašu kojeg im je Dinamo prodao za rekordan iznos

Image
Foto: Profimedia

Leipzig je platio Dinamu za Olma, prema podacima Transfermarkta, 35 milijuna eura, s tim da će se vjerojatno uključiti i razni bonusi

30.1.2020.
14:34
Profimedia
VOYO logo

Dinamov veznjak Dani Olmo (21) u prošlu subotu je potpisao ugovor na četiri i pol godine s vodećom momčadi njemačkog prvenstva Leipzigom, a nakon toga je istaknuo kako je došao u taj klub jer razvija i vjeruje mladim igračima.

“Naravno da sam pratio uspon Leipziga posljednjih godina. To je mladi i atraktivni klub, koji me uvjerio svojom filozofijom razvijanja talentiranih igrača i vjerom u njih”, izjavio je Olmo i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veselim se što ću upoznati suigrače te se nadam da ću što prije biti s njima na terenu. Želim doprinijeti svojim snažnim karakteristikama te pomoći momčadi da ostane visoko pozicionirana u prvenstvu, ali i da bude uspješna u svim natjecanjima koliko je god moguće duže”.

'Dat će nam novu dimenziju...'

Sada se na njegov dolazak osvrnuo i trener Leipziga Julian Nagelsmann koji je poprilično oduševljen donedavnim dinamovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već me uspio impresionirati. Jasno je da se mora naviknuti na puno toga i pubno toga usvojiti, ali izgleda da je spreman na sve i da će nam dati novu dimenziju", rekao je Nagelsmann na konferenciji uoči utakmice protiv Borussije Mönchengladbach koja se igra u subotu.

Rekordni transfer

Svota koju je Leipzig platio Dinamu za Olma je, prema podacima Transfermarkta, 35 milijuna eura, s tim da će se vjerojatno uključiti i razni bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se pokazalo da je Olmov menadžer Andy Bara bio u pravu kad je najavljivao da će Olmo biti najveći transfer u povijesti na ovim prostorima.

Olmo je potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. godine, te će na dresu nositi broj 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo