NERAZZURRI / Transfer bomba odjeknula Europom: Talijanskom velikanu nisu dosta trojica Hrvata, sad žele i Luku Modrića

Image
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

Inter ima velike planove za ovu sezonu, a trenutačno im je prioritet pojačati vezni red...

1.8.2018.
8:45
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska kolonija u Milanu mogla bi postati bogatija za još jednog člana. Šime Vrsaljko je već praktički igrač Intera te ga još samo formaliziranje dokumentacije i liječnički pregled dijele od one posljednje potvrde prelaska u redove talijanskog diva, a sada se pojavila i vijest kako su Nerazzurri stupili u kontakt s agentom Luke Modrića!

Veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije je, kako piše Sky Sports, nakon uvodnih pregovora zainteresiran za potencijalni prelazak koji bi ga sa Santiago Bernabeua preselio u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter ima velike planove za ovu sezonu, a trenutačno im je prioritet pojačati vezni red s koji bi krenuli u svoj pohod na Ligu prvaka u koju su se vratili po prvi puta u šest godina.

Sky Italia, Gazzetta dello Sport and FCInterNews all report that #Inter are looking to pull off a sensational move for #RealMadrid star Luka Modric. https://t.co/t1gaR5N5N8 #FCIMpic.twitter.com/JPvPaWMi5x

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luciano Spalletti ima i opciju 'B' ako ne uspije potpisati najboljeg igrača posljednjeg Svjetskog prvenstva, a to bi trebao biti Bayernov Arturo Vidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz novopridošlog Vrsaljka, u Interu su otprije od hrvatskih reprezentativaca još i Marcelo Brozović te Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo