REMI U RIMSKOM DERBIJU / Totti donio bod Romi pa 'opalio' selfie s navijačima

Image
Foto: AP

Remi zapravo ne odgovara niti jednoj momčadi jer je Roma i dalje druga, dok se Lazio na trećem mjestu nije uspio odvojiti od konkurenata.

11.1.2015.
17:30
AP
VOYO logo

RIM - U gradskom derbiju 18. kola Talijanske lige na Olimpicu su nogometaši Rome i Lazija igrali 2-2, a kolo su obilježile i pobjede Fiorentine i Intera.

Rimski derbi, 142. po redu, u prvom poluvremenu je dobio Lazio s 2-0 zahvaljujući Brazilcu FelipeuAndersonu, koji je prvi zgoditak namjestio, a drugi sam zabio, da bi u drugom dijelu briljirao FrancescoTotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Rome je u 48. minuti smanjio, a u 64. minuti i poravnao, a taj zgoditak je proslavio na neubičajeni način - napravio je "selfie" svojim mobitelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi zapravo ne odgovara niti jednoj momčadi jer je Roma i dalje druga s istim brojem bodova kao i Juventus, koji navečer dočekuje Napoli, dok se Lazio na trećem mjestu nije uspio odvojiti od konkurenata.

Inter je bez našeg MateaKovačića, koji odrađuje kaznu crvenog kartona iz prošlog kola, kod kuće slavio protiv Genoe s 3-1, a to je prva pobjeda RobertaMancinija na klupi milanske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spektakularnoj utakmici u Firenci Fiorentina je s 4-3 porazila Palermo. Domaćini su vodili s 2-0 sve do 59. minute kada je Palermo prvo smanjio, a dvije minute kasnije i poravnao. Domaćini su ipak došli do pobjede bez sudjelovanja hrvatskog reprezentativca MilanaBadelja, a posebno lijep je bio četvrti pogodak igrača Fiorentine Joaquina.

U borbi za ostanak budući klub DujeČopa Cagliari je slavio kod kuće protiv Cesene s 2-1, a Atalanta i Chievo su odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo