ČEKA SE BOLJA PONUDA /

Tottenham odbio Chelseajevu ponudu za Modrića

Image

Predsjednik Spursa Daniel Levy odbio je bez razmišljanja službenu ponudu vlasnika Chelsea Romana Abramoviča u kojoj za hrvatskog nogometaša Luku Modrića nude 22 milijuna funti.

16.6.2011.
8:55
VOYO logo

Engleski prvoligaš Tottenham odbio je ponudu Chelsea od 22 milijuna funti za hrvatskog nogometaša Luku Modrića, piše u četvrtak dnevnik "Guardian".  

List nagađa da bi ovaj potez Tottenhama mogao navesti najbogatije klubove Premier League poput Manchester Cityja i Manchester Uniteda da se upuste u lov na hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Spursa Daniel Levy odbio je bez razmišljanja službenu ponudu vlasnika Chelsea Romana Abramoviča, iznesenu u srijedu. Trener Tottenhama Harry Redknapp kao i Levy žele u klubu zadržati najbolje igrače - Modrića i Garetha Balea, dodaje "Guardian". Modrića za Tottenham veže ugovor do 2016. godine.

Iako Modrić sada u Tottenhamu dobija samo 40.000 funti tjedno, ova ponuda Chelsea od 100.000 funti tjedno je više nego primamljiva, no Chelsea će očito morati ponuditi više ako želi hrvatskog nogometaša u svojim redovima, procjenjuje "Guardian" dodajući da će svaka nova ponuda od 30 milijuna funti ili više biti nešto što će Levy morati uzeti u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao moguća zamjena za Modrića spominje se Scott Parker iz West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo