INCIDENT U MADRIDU / Tomićev otac razbio nos drugom tenisaču

Image
Foto: Herald Sun

Postoje dvije verzije incidenta: ili je Drouet pokušao intervenirati dok su se Bernard Tomić i njegov otac koji mu je trener žestoko svađali za vrijeme treninga, ili se incident dogodio na ulici s obzirom da su odnosi između oca Tomića i Droueta napeti posljednjih nekoliko dana.

6.5.2013.
13:00
Herald Sun
VOYO logo

SYDNEY - Otac australskog tenisača BernardaTomića optužen je da je udario sparing partnera svog sina ThomasaDroueta iz Monaca, piše u ponedjeljak australski tisak, a informaciju je potvrdio i Australski teniski savez.

Prema pisanju tiska, JohnTomić je razbio nos Thomasa Droueta udarivši ga u glavu nakon čega je priveden u policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio u Španjolskoj gdje se ovaj tjedan održava turnir iz serije Masters 1000 u Madridu. Bernard Tomić je u nedjelju poražen u prvom kolu od Čeha RadekaStepaneka 6-3, 6-2.

Postoje dvije verzije incidenta: ili je Drouet pokušao intervenirati dok su se Bernard Tomić i njegov otac, koji mu je trener, žestoko svađali za vrijeme treninga, ili se incident dogodio na ulici s obzirom da su odnosi između oca Tomića i Droueta napeti posljednjih nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dužnosnik Australskog teniskog saveza ToddWoodbridge je potvrdio da se dogodio incident u kojem je sudjelovao John Tomić: "Pokušat ćemo saznati je li on optužen za nešto", kazao je za australski radio Woodbridge.

Tomić, 53. na ATP ljestvici, ima 20 godina i velika je nada australskog tenisa, ali je poznat po ispadima - 2012. se sukobio s australskom policijom nakon što je zaustavljen zbog prebrze vožnje, a početkom ove godine posvađao se s PatomRafterom koji mu je prigovorio nedostatak profesionalizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Johnu Tomiću se također već pisalo zbog ispada bijesa, posebno prema direktoru Australian Opena 2010., koji mu se zamjerio jer je susret njegovog sina stavio da se igra kasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo