TOMIĆ ZBOG KORONAVIRUSA OSTAO BEZ UGOVORA ŽIVOTA: / Hrvatski stručnjak zbog Kineza napustio Lokomotivu, a sada je sve propalo

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Već je sve bilo dogovoreno

1.2.2021.
13:59
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Goran Tomić stigao je u Lokomotivu krajem 2017. godine, u nešto više od tri godine na Kajzerici priuštio nam je nezaboravne trenutke i velebne pobjede, pobjeđivali smo u više navrata sve najveće hrvatske klubove, prošlu sezonu završili smo kao viceprvaci uz odigravanje finala kupa.

U ove tri godine etablirao je mnoge mlade igrače koji su ostvarili iskorake u svojim karijerama, svi će se složiti kako je Lokomotiva svojedobno igrala najljepši i najatraktivniji nogometa u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je pred svaki početak sezone trebao posložiti novu skupinu pojedinaca, kroz vrijeme je stvarao pravu respektabilnu momčad.

Goran Tomić je svojim rezultatima, znanjem, profesionalnošću ali i ljudskim kvalitetama zadužio NK Lokomotivu koja će mu biti zauvijek zahvalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem želimo našem Goranu puno sreće u nastavku karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasilo je tako priopćenje Lokomotive nakon što je Tomić odlučio karijeru nastaviti u kineskom Guangzhou. Međutim, tri tjedna kasnije ostao je bez bogatog ugovora.

Naime, selidba u Kinu mu je proprala zbog koronavirusa kojeg je prebolio, a to u Kini to predstavlja veliki problem te zbog toga nije dobio vizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo