HRVATSKI KOŠARKAŠ POGODIO U KLJUČNOM TRENUTKU / Tomasova trica za pobjedu Reala

Hrvatski košarkaš Marko Tomas imao je ključnu ulogu u utakmici 7. kola skupine D Eurolige. Njegovom tricom Real je u Madridu pobijedio Partizan 68-67.

12.12.2008.
6:08
VOYO logo

Premda je Real vodio od samog početka, odlična treća četvrtina Partizanu je donijela smanjenje zaostatka te su u posljednju dionicu obje momčadi ušle izjednačene.

Kod vodstva Partizana 67-65, u posljednjoj minuti, Tomas se dignuo i opalio tricu koja je domaćinu donijela vodstvo i na kraju pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Beograda su imali još jednu šansu, no Tepić je izgubio loptu. Real je tako drugi put uzastopno sudjelovao u infarktnoj završnici.

Prije sedam dana su izgubili košem u posljednjoj sekundi kod Panioniosa, ali su ovaj put s parketa otišli kao pobjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomas je ukupno ubacio 10 koševa, a pogođena trica na kraju je bila jedina uspješna od tri pokušaja tijekom utakmice. Za dva je također gađao 1-3, a s linije slobodnih bacanja 5-5. Imao je dva uspješna skoka i jednu asistenciju.

Najbolji strijelac je kod Reala bio Felipe Reyes sa 15 poena i devet skokova, dok je kod gostiju Uroš Tripković ubacio 22 poena uz trice 6-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu ljestvice je CSKA (6-1), Real je drugi (4-3), a zatim slijede Partizan (3-4), Efes (3-4), Panionios (3-4) i AJ Milano (2-5).

Pogledajte Tomasovu tricu, koja je je odlučila susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo