Tole: Antiću, Kina je tvoj nivo!

Karadžić se podsmeva Antiću, a Okuku koji radi u Kini proglasio za trenera godine

29.1.2013.
17:54
VOYO logo

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, regovao je izjavu Radomira Antića da mu je radio iza leđa na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi kada je imao tajni sastanak sa igračima pred odlučujući duel grupne faze sa Australijom.

Karadžić je priznao da je sastančio sa Nemanjom Vidićem i Dejanom Stankovićem, ali da nikome nije radio iza leđa i optužio bivšeg selektora da se ponovo bavi lažima i prevarama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muka mi je da komentarišem reči Radomira Antića. On se bavi najtežim mogućim lažima i prevarama, pokušava na sve načine da se opravda za loš rezultat na Mundijalu. Istina je sledeća: tadašnji selektor je pred meč s Australijom optužio Zorana Lakovića, mene i dvojicu kapitena Stankovića i Vidića da nešto radimo mimo njegovog znanja. A mi smo samo pričali o premijama za plasman u narednu rundu Svetskog prvenstva – kazao je predsednik FSS za Mozzart sport.

Osvrnuo se Karadžić i na reči da "Radomiru Antiću ne treba Srbija, koliko Srbiji Radomir Antić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom bih poručio da nas Radomir Antić ostavi na miru! Neka se i dalje bavi treniranjem kineskih fudbalera. To je prosto njegov nivo. Nama, kao organizovanoj organizaciji, pomoć takvog čoveka uopšte nije potrebna - rekao je on.

Na konstataciju da možda nije u redu da tako govori o jačini kineskog fudbala, pošto je najbolji srpski trener za 2012. godinu Dragomir Okuka upravo u toj zemlji napravio odlične rezultate, Karadžić je imao zanimljiv odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, ali taj trener je radio svugde u svetu. Dokazan je u svojoj branši… A Radomir Antić gde god da je bio za sobom je ostavio pustoš. Tačno je da je bio cenjen u Španiji, ali on tamo više ne može da radi, i svi to znaju – zaključio je Karadžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo