TKO ĆE BITI BOKSAČKI KRALJ? Dogovorena megaborba, jedna od najvećih ikad: / Dame i gospodo, pripremite se na spektakl

Image

Trebala bi se održati ove godine na Wembleyu

3.3.2021.
20:53
VOYO logo

Sve je dogovoreno i nema više nikakvih prepreka za održavanje borbe između Furyja i Joshue. Poručio je to Furyjev promotor BobArum i tako potvrdio najiščekivaniji boksački meč današnjice. Meč vrijedan 200 milijuna funti u kojem je osim toga ulog ujedinjenje pojaseva po IBF, WBO, WBA i WBC verziji.

"Što se mene tiče borba ide. To su poručili iz oba kuta. Sada se moramo dogovoriti oko detalja i staviti potpis na ugovor. Međutim, nema više nikakvih zapreka", kazao je za iFL TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njihovoj međusobnoj borbi prošlog je mjeseca govorio i Joshuin promotor Eddie Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najveći meč koji boks trenutno može ponuditi, čak bih rekao jedan od najvećih svih vremena. Onda automatski imate 15 različitih ljudi koji nude različita rješenja i tako dolazi do ogromne količine posla. Njega se jednostavno ne želim prihvaćati dok oba boksača ne potpišu. Iskreno, ne znam što bismo radili da ne dođe do borbe protiv Tysona Furyja, nemamo plan. Svi su fokusirani na obavljanje ovog posla. Ovo je borba, ovo je taj trenutak i dobit ćete ju”, rekao je Hearn.

Britanski 31-godišnji teškaš Anthony Joshua obranio je naslov svjetskog prvaka nokautiravši 39-godišnjeg bugarskog izazivača Kubrata Puleva u devetoj rundi dvoboja održanog sredinom prosinca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je pak osvojio naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji nakon što je u veljači 2020. u Las Vegasu u MGM Grand Areni pred 17.000 gledatelja tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio branitelja naslova Amerikanca Deontayja Wildera (34).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo