TENISKA OBOŽAVATELJICA NAPALA NADALA KAO RIJETKO TKO: / Usred meča mu pokazala srednji prst, a poslije ga dodatno 'nagazila'

Image

Španjoplac je na presici prokomentirao ovaj potez

12.2.2021.
14:08
VOYO logo

Bizarna situacija obilježila je meč između RafaelaNadala i Michaela Mmoha. Naime, jedna se nestrpljiva gledateljica u jednom trenutku, dok se Nadal pripremao za servis, naljutila počela galamiti i pokazala mu srednji prst. Osiguranje je brzo reagiralo i izbacilo je s tribine, a Nadal je prvo u nevjerici gledao, a zatim se samo nasmijao.

"Možda je popila koji džin ili tekilu previše. Ni sam ne znam. Iskreno, dosta čudna situacija, ali i smiješna u isto vrijeme. Znate, na svijetu postoje ljudi koji su spremni na sve", rekao je Nadal poslije meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A gospođa koja je pokazala srednji prst prema Španjolcu gostovala na jednom lokalnom radiju gdje je pojasnila svoj potez. Tamo se predstavila pod izmišljenim imenom Lisa te je rekla sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš ljubitelj Nadala. Mislim da je nevjerojatno dosadno sve vrijeme raditi te rituale. Jedni razlog što sam bila tamo je taj što sam kupila kartu za prethodni meč između Coco Gauff - Elina Svitolina, pa sam malo ostala gledati dosadnog Nadala".

Dodala je i kako je činjenica da su njezine fotografije postale viralne dokazuju tvrdnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica da su fotografije postale viralne diljem svijeta pokazuje koliko su nevjerojatno dosadni njegovi mečevi jer zašto bismo se usredotočili na jednog gledatelja", kazala je i otkrila da kći nije bila presretna njenim ponašanjem. Za kraj se požalila zbog toga što ju je osiguranje udaljilo s terena.

"Bili su grubi prema meni. Rekli su mi da moram da idem, ali ja sam upitala 'Zašto?', jer sam gledateljica koja je platila kartu i koja je željela malo razgovarati. U prethodnom meču sam neprestano navijala za Svitolinu jer mi je jedna od najdražih tenisačica. Također, volim tenis i svake godine iz Sydneya dolazim u Melbourne na Australian Open. Imam karte za mečeve u petak i subotu, možda ću morati da se kamufliran i naravno da budem tiha tijekom mečeva", poručila je , a što se tiče priče o alkoholu priznala je da je popila čašu šampanjca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo