ZAŠTO JE BAŠ IVANIŠEVIĆ ĐOKOVIĆEV TRENER? / Novak objasnio svoj odnos s Goranom - 'Dolazi iz Hrvatske, a ja iz Srbije...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Đoković je nakon meča na neki način otkrio zašto mu je baš Ivanišević trener

24.1.2020.
11:12
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenicač i svjetski "broj dva", Novak Đoković, razbio je Yoshihitu Nishiokea s glatkih 6:3, 6:2, 6:2 na prvom ovogodišnjem Grand Slamu. Nakon sjajno odrađenog meča u kojem je opet briljirao s asevima, Novak Đoković je posebno nahvalio svog trenera Gorana Ivaniševića.

Đokovićev servis izgleda opako, a u trećem je kolu ispalio čak 17 aseva i izgubio tek osam poena na servisu. Đoković je nakon meča na neki način otkrio zašto mu je baš Ivanišević trener, odnosno što mu sve donosi i gdje je njihovo prijateljstvo započelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press
Image
Foto: Profimedia, Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press

Novak Djokovic (SRB) and coach Goran Ivanisevic are practicing on center court at the 2019 Rolex Paris Masters in Paris, France, on October 25, 2019., Image: 478960695, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: / Profimedia

"Goran mi je donio puno zabave, puno šala. Govorimo istim jezikom, dugo se poznajemo. On je bio moj idol. Dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije i to su susjedne zemlje sa sličnom kulturom i gotovo istim jezikom", rekao je Đoković.

Zatim se prisjetio gdje su se njih dvojica prvi put susreli. "Sjećam se trenutka kada sam ga upoznao. Pripremao se za Wimbledon, onaj 2001. kad ga je i osvojio, u Njemačkoj u akademiji u kojoj sam i ja bio. Sjećam se da smo odigrali nekoliko poena i da je to bilo ostvarenje mog sna. Prekrasno je imati ga u svom stručnom stožeru, donosi pozitivnu energiju, dobar je trener i jako sam zahvalan što je uz mene", kazao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo