ZADRANKA O KOJOJ HRVATSKA NE ZNA GOTOVO NIŠTA DANAS IGRA PROTIV SERENE WILLIAMS: / 'Jedva čekam da sve počne'

Image
Foto: Profimedia

Pera je 60. tenisačica svijeta, a o njoj se vrlo malo zna u Hrvatskoj jer igra pod američkom zastavom

11.8.2020.
9:48
Profimedia
VOYO logo

Zadarska tenisačica Bernarda Pera danas će imati jedan od najtežih mečeva u karijeri. Naime, nakon koronapauze, ona se susreće s osvajačicom čak 23 Grand Slam naslova i jednom od najboljih tenisačica na svijetu Serenom Williams.

"Osjećam se spremna i veselim se meču i izazovu. Napokon se probija led sada s turnirima i nadam se da će tako i dalje", rekla je Pera u razgovoru za eZadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov meč počinje oko 17 sati po našem vremenu, a igrat će se u sklopu WTA turnira u Lexingtonu u američkoj državi Kentucky.

"Ha, ha, sve se o Sereni zna. Moja najbolja suparnica do sada ali ne i najveći meč jer je ipak riječ o turniru jakosti WTA 250 i prvo je kolo. Međutim, iznimno sam motivirana i jedva čekam početak dvoboja", zaključila je zadarska tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Privatna arhiva
Image
Foto: Privatna arhiva

Igra za SAD

Inače, Pera je 60. tenisačica svijeta, a o njoj se vrlo malo zna u Hrvatskoj jer igra pod američkom zastavom. Otac joj je živio u Americi, ali se vratio u Zadar početkom 90-ih godina. U Hrvatskoj, kako je ispričala za Večernji list, nije pronašla dobre uvjete za rad i trening pa se zbog toga odlučila igrati za Ameriku.

Kako je Pera u Zadru obožavana sportašica, bit će danas organizirano i gledanje njenog meča, i to u poznatom zadarskom kafiću The Bar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo