Wozniacki pogurala i Radwansku u polufinale

24.10.2014.
15:27
VOYO logo

Naime, iako je u prvom današnjem meču Radwanska poražena u dvoboju s Marijom Šarapovom, poljska tenisačica izborila je mjesto u polufinalu zahvaljujući setu osvojenom u tom meču. Zanimljivost tog dvoboja je da je Šarapova vodila 7-5, 5-1, ali nije uspjela ostvariti pobjedu u dva seta, što bi joj donijelo plasman u polufinale.

U krugu tenisačica s jednom pobjedom Radwanska je imala bolji postotak osvojenih setova od Šarapove i Kvitove te će u polufinalu igrati protiv pobjednice "Crvene skupine", a to će najvjerojatnije biti Rumunjka Simona Halep koju još čeka dvoboj s Anom Ivanović. Wozniacki će u polufinalu igrati protiv drugoplasirane iz Crvene skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva igračica svijeta Serena Williams ipak će igrati u polufinalu završnog WTA mastersa u Singapuru nakon što je Rumunjka Simone Halep osvojila set u porazu od Srpkinje Ane Ivanović 7-6 (7), 3-6, 6-3.

Ivanović je morala pobijediti Halep s 2-0 u setovima, no Rumunjka je pomogla Amerikanki osvojivši drugi set i time izbacila Srpkinju iz polufinala. Halep je već ranije osigurala polufinale neočekivanom pobjedom od 6-0, 6-2 nad Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halep će u polufinalu igrati protiv Poljakinje Agnieszke Radwanske, dok će se u drugom polufinalu sastati braniteljica naslova Serena Williams i jedina neporažena na ovom turniru Dankinja Carolina Wozniacki. Turnir u Singapuru igra se za nagradni fond od 6,5 milijuna dolara. Bijela skupina Caroline Wozniacki (Dan) - Petra Kvitova (Češ) 6-2, 6-3 Marija Šarapova (Rus) - Agnieszka Radwanska (Polj) 7-5, 6-7 (4), 6-2

LJESTVICA: 1. Caroline Wozniacki (Dan) 3 3 0 6-1 4 2. Agnieszka Radwanska (Polj) 3 1 2 3-4 2 3. Marija Šarapova (Rus) 3 1 2 3-5 2 4. Petra Kvitova (Češ) 3 1 2 2-4 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo