VIDEO: / Strašna predstava Rafaela Nadala!

Slavni španjolski tenisač igra u životnoj formi.

16.3.2012.
15:46
VOYO logo

U paru sa sunarodnjakom Marcom Lopezom, Nadal je dogurao sve do finala turnira parova.

U polufinalu je španjolska kombinacija doslovno pregazila jedan od najboljih svjetskih parova, 31-godišnje Poljake Mariusza Fyrstenberga i Marcina Matkowskoga, koji su bili postavljeni za šeste nositelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od prethodnih mečeva Nadala i Lopeza

Sve je bilo gotovo za 52 minute, a Nadal i Lopez su slavili 6:2, 6:0. U drugom setu su Poljaci uhvatili samo devet poena, a u toj dionici su Španjolci izgubili samo dva poena na vlastitom servisu. Drugi polufinale tek trebaju igrati Amerikanci John Isner i Sam Querrey, te drugi nositelji Max Mirnji i Daniel Nestor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu Indian Wellsa, ATP turnira iz Masters serije 1000, će igrati Novak Đoković i John Isner. Druge polufinaliste ćemo dobiti tijekom petka kada četvrtfinala odigraju Nadal i Nalbandian, odnosno, Federer i Del Potro.

Nakon što je Đoković u dva seta svladao Nicolasa Almagra, Amerikanac John Isner je sa 6-3, 1-6, 7-5 bio bolji od francuskog tenisača Gillesa Simona. Bio je to njihov drugi međusobni meč, a podsjetimo da je prošle godine jedanaesti igrač svijeta Isner na US Openu slavio u četiri seta i to nakon što ih je tri dobio u tie-breakovima. Ovog se puta nije igrao niti jedan tie-break, ali svu neizvjesnost meča dugog dva sata oslikava podatak da su obojica osvojila po 91 poen u meču. U trećem je setu Simon ostao bez break-šansi, a Isner je pred kraj meča jednom uzeo servis suparniku, sasvim dovoljno za pobjedu. Kod djevojaka će polufinala igrati Azarenka i Kerber, te Ivanović i Šarapova. U dvoboju ljepotica, ogledu dvije ruske Marije, slavila je Šarapova protiv Kirilenko 3-6, 7-5, 6-2. Imala je Kirilenko set i 2-0 u drugom, no tada je proradila Šarapova, kao i što je Kirilenko počela osjećati bolove u stopalu i gležnju. Nakon neizvjesnog drugog seta, u trećem je druga tenisačica svijeta dominirala i tako dobila treći od pet međusobnih duela protiv godinu dana starije sunarodnjakinje. ATP Indian Wells, četvrtfinale: Đoković (1) - Almagro (12) 6-3, 6-4 Isner (11) - Simon (13) 6-3, 1-6, 7-5 WTA Indian Wells, četvrtfinale: Ivanović (15) - Bartoli (7) 6-3, 6-4 Šarapova (2) - Kirilenko (20) 3-6, 7-5, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo