[VIDEO] POJAVILA SE NOVA SNIMKA DRAMATIČNOG IZBACIVANJA ĐOKOVIĆA: / 'Pa što vi birate? Prije minutu ste rekli nešto drugo'

Image
Foto: Profimedia

Nakon nekoliko minuta diskusije jedan od čelnika obznanio je Đokoviću da je ovaj diskvalificiran i onda je krenula nova rasprava

7.9.2020.
9:15
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia and a tournament official tend to a linesperson who was struck with a ball by Djokovic against Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center.,Image: 556554291, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Rasprava sa čelnicima

Đoković je nakon toga vodio dugu raspravu s čelnicima turnira i razgovor je bio itekako napet. Nakon nekoliko minuta diskusije jedan od čelnika obznanio je Đokoviću da je ovaj diskvalificiran i onda je krenula nova rasprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, prije samo minute ste mi rekli nešto drugo", revoltirano mu je poručio Đoković. Zatim mu oni pojašnjavaju: "Moramo te izbaciti, nemamo izbora, jer su linijsku sutkinju nakon tvog udarca morali odvesti u bolnicu".

Srbin im je na to odgovorio u razočaranom tonu... "Ona ne mora u bolnicu zbog ovoga. Pa što vi birate u ovoj situaciji? Moju karijeru, Grand Slam, središnji teren", pitao se Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, čelnici nisu popustili i Đoković je izletio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo